Port of Amsterdam NSK Marathon 2016

Port of Amsterdam NSK Marathon WILL BE BACK!

Port of Amsterdam NSK Marathon is terug!
Na het spektakel van vorig jaar op de Jaap Edenbaan van Amsterdam, zullen op 5 maart 2016 studenten uit heel Nederland hier weer strijden om de Nederlandse studententitels marathonschaatsen. Ook dit jaar is de Port of Amsterdam de trotse hoofdsponsor. Port of Amsterdam is al bekend in het marathonpeloton met een landelijk, beloften- en regioteam. Bij het Nederlands Studenten Kampioenschap zal in drie verschillende categorieën worden gestart, dit maakt het voor elk niveau mogelijk de titel te behalen.

Met de Port of Amsterdam als hoofdsponsor kan het evenement groots worden aangepakt. In de A-categorie zijn er voor de plekken 1 t/m 6 prijzengeld te behalen. Voor de overige categorieën zijn er mooie schaatsprijzen te winnen. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Aangezien het in het landelijk peloton al verplicht is een helm te dragen, zal dit ook tijdens het NSK het geval zijn.

Met de datum na de laatste wedstrijd van de marathoncompetitie geldt dit NSK als DE afsluiter van het marathonseizoen. Voor marathonschaatsers die nog student zijn, is dit een mooie gelegenheid hun seizoen (extra) succesvol af te sluiten. Vorig jaar wonnen hier Bart van der Vlugt en Merel Bosma, beiden landelijke rijders.Als eerste alle informatie? LIKE onze facebookpagina

 

Sponsoren

Jaap Eden
Cor Mantel 2wielers
SVU
Hyro Sports
USC
36

Realisatie: verenigingenweb