Social Cycle

Vanaf maandag 10 april tot en met maandag 25 september is er elke maandagavond de Social Cycle bij het Sportcentrum VU op Uilenstede. De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

18.30 – WIELERTRAINING

De training begint om 18:30 op de hoek van de Kalfjeslaan en de Kostverlorenkade. De training is voor alle niveaus.

Voor alle beginnende fietsers die nog geen eigen fiets hebben zijn er leenfietsen beschikbaar. Het reserveren van een leenfiets doe je bij de trainer, Kees (Mail naar Kees@SKITS.nl of bel/sms 06-21275720). Ga je gebruik maken van een leenfiets, wees dan (uiterlijk) 18:15 aanwezig op SVU Uilenstede.

Mensen die in de categorie laag vallen dienen minimaal 3 keer met SKITS te hebben meegetraind alvorens mee te doen met de maandagavond training. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van een beginnerstrainingsblok of mee te doen met de dinsdagavond/zaterdagochtend trainingen.

20.30 – GEZAMENLIJK ETEN EN NABORRELEN

Na het sporten is het om ±20:30 uur uiteraard tijd voor een lekkere maaltijd in het sportcentrum. Bij aankomst in het sportcentrum zal het eten al klaar staan zodat je zo snel mogelijk al je verbande calorieën er weer bij kan eten. Na afloop blijven we uiteraard gezellig hangen om met z’n allen wat te drinken.

Denk eraan warme kleding en fietslichtjes mee te nemen (voor de terugweg door het donker). Je kan deze spullen van te voren bij het SVU in een kluisje leggen.

OPGEVEN

Opgeven voor het eten kan iedere week tot uiterlijk zondagavond 20.00 uur via de speciale inschrijfpagina op de besloten ledenpagina. 
De kosten voor het eten zijn slechts €4,50 en worden na afloop tijdens de maandelijkse incasso geïncasseerd.

Je kunt je steeds tot de zondag 20:00 uur opgeven voor het eten van maandag!

Sponsoren

36
Uzuma
Hyro Sports
Cor Mantel 2wielers
SVU
USC
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb