Social Cycle

Tijdens het wielerseizoen is er normaliter elke maandagavond de Social Cycle bij het Sportcentrum VU op Uilenstede. De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid. Dit jaar zal het echter de eerste 10 weken plaatsvinden op een wielerparcours, zodat we als vereniging kunnen trainen.
De Social Cycle staat open voor SKITS leden en SVU wielrenners.

LET OP: de eerste social start op 29 maart! Er zijn 40 plekken beschikbaar, dus schrijf je in via de site.

Controleer voor je op de fiets stapt nog eens je materiaal: is alles in orde? Doe de materiaalcheck!
(ketting, tandwielen, remmen, pedalen, schoenplaatjes, banden, bandenspanning, etc.)

17:00 – WIELERTRAINING

De training begint om 17:00 op het wielerparcours van WTC de Amstel en is voor alle niveaus.

Voor beginnende fietsers die nog geen eigen fiets hebben zijn er leenfietsen beschikbaar via de sportcentra. Het reserveren van een leenfiets doe je bij onze trainer Kees, mail naar Kees@SKITS.nl of bel/sms 06-21275720. Zorg dat je uiterlijk ... aanwezig bent op SVU Uilenstede als je gebruik gaat maken van een leenfiets.

Alvorens mee te doen aan de Social Cycle dien je als beginnend fietser minimaal drie keer met SKITS te hebben meegetraind op maandagmiddag, donderdagavond of vrijdagochtend.

20.30 – TO BE CONTINUED...

Normaal gesproken komen we na de training rond 20:30 uur bij het Sportcentrum VU bijeen om vervolgens gezamenlijk te genieten van een avondmaal. Helaas is dat op dit moment nog niet het geval. We laten jullie zo spoedig mogelijk weten wanneer we weer op het Sportcentrum terecht kunnen om de verbrande calorieën aan te eten en nog even na te zitten om wat te drinken.

      

OPGEVEN

Je kunt je steeds tot de maandag 12:00 uur opgeven voor de training van maandag! Stuur hiervoor een mailtje naar Kees@SKITS.nl

Sponsoren

Jaap Eden
36
USC
SSA
Hyro Sports
SVU

Realisatie: verenigingenweb