Social Cycle

Tijdens het wielerseizoen is er elke maandagavond de Social Cycle bij het Sportcentrum VU op Uilenstede. De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid. 

18.30 – WIELERTRAINING

De training begint om 18:30 op de hoek van de Kalfjeslaan en de Kostverlorenkade en is voor alle niveaus.

Voor beginnende fietsers die nog geen eigen fiets hebben zijn er leenfietsen beschikbaar via de sportcentra. Het reserveren van een leenfiets doe je bij onze trainer Kees, mail naar Kees@SKITS.nl of bel/sms 06-21275720. Zorg dat je uiterlijk 18.15 aanwezig bent op SVU Uilenstede als je gebruik gaat maken van een leenfiets.

Alvorens mee te doen aan de Social Cycle dien je als beginnend fietser minimaal drie keer met SKITS te hebben meegetraind op dinsdag, woensdag of zaterdag of een beginnersblok te hebben gevolgd.

20.30 – GEZAMENLIJK ETEN EN NABORRELEN

Na het sporten is het om ±20:30 uur uiteraard tijd voor een lekkere maaltijd in het sportcentrum. Bij aankomst in het sportcentrum zal het eten al klaar staan zodat je zo snel mogelijk al je verbande calorieën er weer bij kan eten. Na afloop blijven we uiteraard gezellig hangen om met z’n allen wat te drinken.

Denk eraan warme kleding en fietslichtjes mee te nemen (voor de terugweg door het donker). Je kan deze spullen van te voren bij het SVU in een kluisje leggen.

      

OPGEVEN

Opgeven voor het eten kan iedere week tot uiterlijk zondagavond 20.00 uur via de speciale inschrijfpagina op de besloten ledenpagina. 
De kosten voor het eten zijn slechts €4,90 en worden na afloop tijdens de maandelijkse incasso geïncasseerd.

Je kunt je steeds tot de zondag 20:00 uur opgeven voor het eten van maandag!

Sponsoren

SVU
Jaap Eden
Hyro Sports
36
SSA
USC

Realisatie: verenigingenweb