Social Cycle

Tijdens het wielerseizoen is er elke maandagavond de Social Cycle bij het Sportcentrum VU op Uilenstede. De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid. De insteek van deze rit is een duurrit zoals je verwacht bij een social ride, waar je als je wilt alsnog de uitdaging in de (eind)sprint op kan zoeken.
De Social Cycle staat open voor SKITS leden en SVU wielrenners.

LET OP: de eerste social start op 29 maart! Er zijn 40 plekken beschikbaar, dus schrijf je in via de site.

Controleer voor je op de fiets stapt nog eens je materiaal: is alles in orde? Doe de materiaalcheck!
(ketting, tandwielen, remmen, pedalen, schoenplaatjes, banden, bandenspanning, etc.)

18:30 – WIELERTRAINING

De Social begint om 18:30 uur, vertrek bij de parkeerplaats bij de Kalfjeslaan en is voor alle niveaus.

Voor beginnende fietsers die nog geen eigen fiets hebben zijn er leenfietsen beschikbaar via de sportcentra. Het reserveren van een leenfiets doe je bij onze trainer Kees, mail naar Kees@SKITS.nl of bel/sms 06-21275720. Zorg dat je uiterlijk 18:00 uur aanwezig bent op SVU Uilenstede als je gebruik gaat maken van een leenfiets.

Alvorens mee te doen aan de Social Cycle dien je als beginnend fietser minimaal drie keer met SKITS te hebben meegetraind op maandagmiddag, donderdagavond of vrijdagochtend.

20.30 – Social eten!

Na de training komen we rond 20:30 uur bij het Sportcentrum VU bijeen om vervolgens gezamenlijk te genieten van een avondmaal. We zijn heel blij dat we weer op het Sportcentrum terecht kunnen om de verbrande calorieën aan te eten en nog even na te zitten om wat te drinken.

      

OPGEVEN

Je kunt je steeds tot de maandag 12:00 uur opgeven voor de training van maandag! Stuur hiervoor een mailtje naar Kees@SKITS.nl. Opgeven voor het eten kan tot zondagavond 20.00 uur.

Sponsoren

36
Hyro Sports
Jaap Eden
SVU
SSA
USC

Realisatie: verenigingenweb