U bent hier:

Social Cycle

Tijdens het wielerseizoen is er elke maandagavond de Social Cycle bij het Sportcentrum VU op Uilenstede. De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid. De insteek van deze social ride is een duurrit, waar je als je wilt alsnog de uitdaging in de (eind)sprint op kan zoeken. Daarna wordt er samen gegeten bij The Hangout bij sportcentrum VU. Af en toe organiseren we een open social, houd hiervoor de site goed in de gaten en mail secretaris@skits.nl voor vragen en om je hiervoor op te geven.
De Social Cycle is open voor alle SKITS leden.

Controleer voor je op de fiets stapt nog eens je materiaal: is alles in orde? Doe de materiaalcheck!
(ketting, tandwielen, remmen, pedalen, schoenplaatjes, banden, bandenspanning, etc.)

18:30 – SOCIAL CYCLE

De Social begint om 18:30 uur, vertrekt bij de Riekermolen (vlakbij het Kalfje) en is voor alle niveaus.

Voor beginnende fietsers die nog geen eigen fiets hebben zijn er leenfietsen beschikbaar via de sportcentra. Het reserveren van een leenfiets doe je bij onze trainer Kees, mail naar Kees@SKITS.nl of bel/sms 06-21275720. Zorg dat je uiterlijk 18.00 uur aanwezig bent op SVU Uilenstede als je gebruik gaat maken van een leenfiets.

Omdat we vaak in een grote groep fietsen dien je als beginnend fietser minimaal drie keer met SKITS te hebben meegetraind bij een instap- en doorgroeitraining, zodat je de regels van het wielrennen goed kent.

20.30 – Social eten!

Na de training komen we rond 20:30 uur bij het Sportcentrum VU bijeen om vervolgens gezamenlijk te genieten van een avondmaal. We zijn heel blij dat we weer op het Sportcentrum terecht kunnen om de verbrande calorieën aan te eten en nog even na te praten, wat te drinken en de (eind)sprint nogmaals te analyseren.

      

Wekelijks aanmelden

Opgeven voor het eten kan tot zondagavond 17.00 uur, als je alleen komt fietsen zorg dan dat je je maandag voor 15:00 hebt ingeschreven, zodat we wel weten hoe groot het peleton wordt en eventueel groepen kunnen vormen.

Sponsoren