Activiteitenkalender

 • Kleine Kees Classic

  Traditiegetrouw organiseert Kees ieder jaar de ‘Kleine’ Kees Classic.
  Dit jaar zal deze plaats vinden op zondag 23 april!

  De start is om 10.00 bij het USC Universum. De route is ongeveer 100 km.

  Een mooie tocht in rustig peddeltempo, iedereen (nou ja, bijna iedereen) moet meekunnen.

  Graag aanmelden bij Kees (Kees@SKITS.nl) als je mee wilt/gaat. Doe dit voor donderdag 20 april 12.00 in verband met het uitstippelen van de route.

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Batatraining

  Elke woensdag start om 19:00  de trainingen voor de Batavieren Race. We verzamelen in het Vondelpark bij het blauwe theehuisje, neem eventueel iets reflecterends mee, het is nog donker buiten! Iedereen mag mee doen, ook al heb je je nog niet ingeschreven

 • Batavierenrace

  Van vrijdag 28 april tot en met zondag 30 april is het weer zover, de 45e editie van de Batavierenrace, ‘s werelds grootste estafetteloop. Natuurlijk is SKITS er weer bij. Met een totale loopafstand van maar liefst 175 km, loop je van Nijmegen naar Enschede. Gelukkig loop je hem niet alleen, maar slechts een deel van de tocht. Er zijn 16 herenetappes en 9 vrouwen etappes. Dit jaar hebben wij één skits team, en wel het skitsbierteam. Nadat de heroïsche tocht volbracht is, kun je je laatste energie verbruiken op een enorm studentenfeest, waarna je zo je tentje inrolt.

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Tijdritcompetitie 1 - Botshol

  De Botshol tijdrit heeft een lengte van 5,3 km

 • Grote wissel ALV

 • Grote Kees Classic

  Traditiegetrouw organiseert Kees ieder jaar de ‘Grote’ Kees Classic.
  Dit jaar zal deze plaats vinden op zondag 7 mei!

  De Grote Kees Classic (van Berlagebrug tot van Brienenoordbrug (in Rotterdam) en weer terug) vertrekt op zondag 7 mei om 9.00 uur van de Berlagebrug (Weesperzijde, boven de roeiloodsen). Een stevige doch prachtige tocht, niet voor watjes.

  Ca. 200 km door de geboortegronden van Kees met onder andere de Krimpenerwaard (‘Keesland’), beklimming van de Van Brienenoordberg in Rotterdam, en (zo nodig) patat tegenover het magistrale gotische stadhuis van Gouda en nog veel meer.

  Er geldt een maximaal aantal deelnemers van ongeveer 25, dus wees er snel bij! In verband met de inkopen voor de lunch kan je je tot uiterlijk woensdag 3 mei 21:00 aanmelden door een email te sturen naar Kees@SKITS.nl.

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • 1e skeelertraining

 • Borrel

  Een week later dan normaal gaan we weer borrelen! Dit keer zijn we vanaf 21:00 te gast bij het genootschap der geneugten. Voor de voetballiefhebbers onder ons zal de wedstrijd op een groot scherm te zien zijn. Verder beloofd het een mooie avond te worden met een zachte bierprijs en de inmiddels wel bekend jenevershotjes! Dus komt allen!

 • Zaterdag Toertocht

  Deze zaterdagtraining zal er een toertocht worden gereden van 4 a 5 uur, met een terrasje tussendoor!
  Heerlijk een wat langere afstand fietsen in een nieuwe omgeving.

  Start om 10:00 vanaf het Universum!

  Wil je meedoen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Kees (Kees@SKITS.nl).

 • NSK Tijdrijden

  Op 13 Mei 2017 organiseert W.S.W.V. Hellingproof het NSK tijdrijden in Wageningen. Op dit NSK wordt er in vier catogorieën gestreden om de titel studentenkampioen tijdrijden en daarnaast zijn er punten te verdienen voor het studentencup klassement. Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 als je lid bent van een overkoepelende studenten sportorganisatie. Ben je dat niet, zijn de inschrijfkosten €10,00. Je moet daarnaast ook ingeschreven staan bij een HBO of universiteit.

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • 1e droogtraining

  Woensdag 17 mei is de eerste droogtraining van dit seizoen. Komt allen!

 • Tijdritcompetitie 2 - Abcoude

  De Abcoude tijdrit heeft een lengte van 18,7 km

 • NSSK Voetbal

  Als de ijsbanen gesloten zijn, wordt de strijd om beste Studenten Schaats Vereniging van Nederland beslist op het voetbalveld tijdens het Nederlands Studenten Schaats Kampioenschap Voetbal! Dit jaar vindt het NSSK Voetbal plaats in Utrecht op 20 mei!

 • SWN Studentencup Maastricht

  Op 21 mei 2017 zal na enkele jaren van afwezigheid weer de Ronde van Wolder georganiseerd worden! Dit jaar zal de Ronde van Wolder een SWN Studentencup en een Recreantenrace omvatten.

 • Klimtijdrit Utrecht

  Op 21 mei organiseert De Domrenner voor de derde keer de Klimtijdrit in P+R De Uithof! Net als vorig jaar is het op dezelfde dag als de Classico Giro Utrecht 2017 en kunnen deze twee prima gecombineerd worden.

  21 mei is natuurlijk ook de Studentencup in Maastricht, dus veel van jullie zullen daar rijden. Mocht je echter die dag in de buurt van Utrecht zijn en tóch om een kus van de rondemiss willen strijden, schrijf je dan in op klimtijdrit.domrenner.nl of via www.knwu.nl

 • Commissiebedankdag

  21 mei is de grote commissie bedankdag! Op deze dag willen we als oud- en nieuw bestuur onze waardering uiten voor de tomeloze inzet van alle commissieleden. 

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Hemelvaartsweekend

  Lieve SKITS'ers,
  Tijdens het Hemelvaartsweekend van 25 t/m 28 mei zullen we gaan fietsen in de Ardennen. Vanuit onze villa mét zwembad in Chevron (BE) zijn de mooiste klimmetjes van de Ardennen goed te bereiken om de kuiten flink in het zuur te rijden. Naast vier mooie fietsdagen zal er natuurlijk ook genoeg ruimte zijn voor gezelligheid.

  Vanaf 17 april 21.00 uur (maandag 2de paasdag) kun je je inschrijven. Doe dit snel, want er zijn maar 54 plekken beschikbaar. Het weekend zal ongeveer €70, - kosten en je kunt je kosteloos afmelden tot en met zondag 14 mei.

  Wij hebben er alvast heel veel zin! Mocht je nog vragen hebben, stuur dan even een mailtje naar ac@skits.nl

  Groetjes van de AC!

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Tijdritcompetitie 3 - Amsterdam-Rijnkanaal

  De Amsterdam-Rijnkanaal tijdrit heeft een lengte van 9,2 km

 • SKITtELS

  De PartyAnimELS en de SKITS FC hebben de handen in een geslagen en presenteren met gepaste trots: Het SKITtTELS feest, met als thema Rubik's Cube. Weet jij als eerste jouw 6-kleurige outfit om te vormen tot één kleur? (helemaal uit de kleren telt niet!) Dan win jij een leuke prijs. Maar ook voor de minder competatieven onder ons wordt het een fantastisch feest, want wat denk je van: de eerste 100 bier voor €1 of een gratis welkomsshotje? Kortom bijzijn is meemaken! 

 • GNSK

  Groot Nederlands Studenten Kampioenschap

 • Open Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

  De Social Cycle van 12 juni zal een open Social Cycle zijn waar iedereen welkom is om een kijkje in de keuken van SKITS te nemen!

  Ben je nog geen lid en lijkt het je leuk om een keer mee te trainen en eten met SKITS, vul dan het inschrijfformulier in! 

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Wielercafé Start to Meet

  Start to Meet Amsterdam organiseert netwerkborrels voor wielerfans uit de regio Amsterdam. Het doel: een professioneel dames en heren wielerteam opzetten. Gert Jakobs (5 Tour de France deelnames) zal vertellen over zijn tijd als superknecht en daarnaast zal er flink genetwerkt worden. En alsof dat nog niet genoeg is... SKITS-ers kunnen gratis mee-eten!

 • Ploegenpresentatie Team SKITS + Dictee

  Wil jij de Team SKITS'ers bier zien drinken? En tegelijkertijd de taalnazi in jezelf naar boven laten komen? Dit is je kans! Een unieke combi: de ploegpresentatie van Team SKITS en het Groot Dictee der A.S.S.W.S.V. SKITS in één avond!

  Traditiegetrouw zal Team SKITS zich aan het begin van de zomer presenteren aan het publiek, dit jaar voor het eerst bij onze sponsor; Atelier Restaurant & Bar.

  Tijdens deze avond zullen wij onze renners en sponsoren voorstellen, het nieuwe tenue showen en bovendien de behaalde resultaten en ambitieuze doelstellingen presenteren. Na afloop zal je de Team SKITS-ers zelfs met een biertje kunnen spotten.

  Voorafgaand aan onze ploegpresentatie zal het Groot Dictee der A.S.S.W.S.V. SKITS plaatsvinden, die vorig jaar is gewonnen door Team SKITS-er Sjoerd van Beelen. Ben jij de nieuwe taalvirtuoos van SKITS? Kom dan naar het dictee en laat je daarna vermaken door de heren van Team SKITS. De voorlopige programmering ziet er als volgt uit:

  20:00-21:00 Groot Dictee SKITS
  21:00-22:00 Ploegpresentatie Team SKITS
  22:00 Uitslag Dictee/Borrel

  Tot dan!

 • SWN Studentencup Enschede

  SWN Studentencup in Enschede

 • SSA Klauterrun

  Een ronde van 5 km door modder, water en over andere obstakels. Banjeren met je beste vrienden, wie wil dat nou niet? Voor de vierde keer organiseert SSA de Klauterrun in en rondom Universum! Je kans om het Science Park eens vanaf een hele andere kant te bekijken. Voor iedereen die een uitdaging niet uit de weg gaat en het niet erg vindt om vies te worden!

 • Amsterdam - Parijs

  Op zaterdag 17 juni om 12.00 zal op Science Park te Amsterdam voor de 10e keer het startschort klinken voor het prachtige wielerevenement Amsterdam-Parijs!
  Amsterdam - Parijs is een uniek tocht van ongeveer 500 kilometer, uiteraard te volbrengen per stalen ros. Studenten (en oud-studenten) uit heel Nederland doen mee aan dit sportieve evenement.

  Kijk voor meer informatie op de Amsterdam - Parijs pagina.

 • NSK Skeeleren

  Op 18 juni vindt het NSK Skeeleren plaats in Hengelo. Hier wordt gestreden om de titel Nederlands Studenten Kampioen Skeeleren 2017. Er zal gestart worden in 3 categorieën, namelijk Dames A, Heren A en gemengd B. 

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Tijdritcompetitie - Ploegentijdrit

  De Ploegentijdrit heeft een lengte van 21,7 km en wordt verreden in ploegen van 4 wielrenners.

 • Zaterdag Toertocht

  Deze zaterdagtraining zal er een toertocht worden gereden van 4 a 5 uur, met een terrasje tussendoor!
  Heerlijk een wat langere afstand fietsen in een nieuwe omgeving.

  Start om 10:00 vanaf Voet van de Amsterdamse Brug.

  Wil je meedoen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Kees (Kees@SKITS.nl).

 • SWN Studentencup Utrecht

  In het weekend van 24 en 25 juni biedt de Stichting Ronde van de Maliebaan studenten twee ontzettend gave locaties om te koersen: Op zaterdag het Wilhelminapark en op zondag de Maliebaan.
  Voor zowel Utrechters als niet Utrechters is koersen in de binnenstad een supergave ervaring, want door de aankleding, de sfeer en het publiek is er echt sprake van een wielerfestijn!

  Zaterdag (Ronde van het Wilhelminapark)
  Op zaterdag zal de Ronde van het Wilhelminapark verreden worden. Voor het eerst is deze wedstrijd dit jaar een officiële SWN Studentencup
  Deelnemers kunnen zich inschrijven in de categoriën licentiehouders mannen, niet-licentiehouders mannen en dames.
  Deze zaterdag biedt De Domrenner ook de mogelijkheid om te blijven voor een barbecue en eventueel zelfs om in Utrecht te blijven slapen, want de volgende dag is er weer koers!

  ​Inschrijven gaat via dit formulier: https://goo.gl/forms/Pchx62WBQdoXyWUq1

  Starttijden
  17:00 Niet-licentiehouders mannen
  18:00 Dames
  19:00 Licentie mannen

  Zondag (Ronde van de Maliebaan)
  Zondag 25 juni wordt de Ronde van de Maliebaan verreden. Ook is er bij deze wedstrijd weer voor studenten de mogelijkheid om mee te doen. Voor de niet-licentiehouders onder ons kan dit in de categorie Funklasse, waarbij zowel een proloog als een criterium zal worden gereden. Bij de licentiehouders kan meegedaan worden in Amateurs/Sportklasse categorie. Inschrijving hiervoor gaat via de KNWU (licentie) en de website van de Stichting Ronde van de Maliebaan (niet-licentie). Op deze site vind je ook meer informatie over de beide dagen.

 • NSK Mountainbike

  Op 25 juni organiseert N.S.W.V. Mercurius, tijdens het 'Hel van Groesbeek Bikefestival', het NSK mountainbiken.

 • CK wielrennen

  Op maandag 26 juni wordt het jaarlijkse CK wielrennen weer verreden op het parcours van WTC de Amstel, samen met ZTIKZ!

 • #lastThursday Borrel

 • Kleur Social Cycle

  Tijdens de laatste social voor de zomer gaan we met z'n allen kleuren! Jij kan namelijk bedenken hoe het lustrumshirt eruit gaat zien. Wij zorgen voor potloden en lege kleurplaten van het shirt, jullie hoeven alleen na te denken over het ontwerp van het lustrumshirt. 

 • Zomerreis

 • Zomerreis

  SKITS Zomerreis goes south!!!!! 
  De ijzers zijn omgeruild voor het rubber en het kille weer is inmiddels minder kil. Dat betekent dat het ook weer aftellen is richting de zomer en naar de Zomerreis! Waar we vorig jaar de Tourrenners in ons naar boven lieten komen op de Alpe d'Huez, Col de Galibier en Col de la Croix Fer zullen wij dit jaar weer naar een te gekke plek gaan waar iedereen de klimmer in zich naar boven kan laten komen! Kom je nou voor het eerst in de bergen, wees niet getreurd, ook daar hebben wij rekening mee houden.
  Deze zomer vertoeven in de Pyreneeën, aan de voet van de Plateau de Beille in Chateau Verdun, Les Cabannes van 7 juli tot en met 15 juli.

 • OCK Kortebaan Skeeleren

  Een nieuwe versie van het clubkampioenschap skeeleren: een OCK Kortebaan Skeeleren!

 • SKITtELS zomerijs

  Het schaatsseizoen kan niet vroeg genoeg beginnen! Het eerste weekend na het zomerreces staat het SKITtELS zomerijsweekend op de planning.
  Van 19 tot en met 20 augustus trekken we samen met ELS naar Leeuwarden voor een hele dag (schaats)plezier. Ook voor niet-schaatsers zijn er genoeg kilometers te vreten. Over vreten gesproken, het avondeten en -programma zal geheel voor jullie verzorgd worden en zal, zoals we na het SKITtELS feest kunnen beamen, zeker niet teleurstellen.
  Op zondag kan er voor de fanaten nog worden geschaatst en zullen we in de loop van de dag weer naar de beschaving terug gaan.

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Road to NSK

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Tijdritcompetitie 4 - A2

  De A2 tijdrit heeft een lengte van 2,2 km

 • Open Week

  Twijfel jij nog of je lid wil worden bij SKITS? Wil je eens met eigen ogen ervaren hoe leuk SKITS is? Ga jij diep met SKITS tijdens een van de trainingen of op de dansvloer? Dit kan allemaal tijdens de SKITS Open Week. Van 6 tot en met 12 september zullen alle activiteiten bij SKITS open toegankelijk zijn voor niet leden. Dus kom meemaken wat SKITS je te bieden heeft tijdens een van de activiteiten! En word lid in ons lustrumjaar! 

 • Road to NSK

 • Open borrel

  Na een lange zomerstop is het eindelijk weer tijd voor een traditionele #firstthursday borrel! De ultieme gelegenheid om bij te kletsen met je favoriete #groei- en #zuipmaatjes. Ook perfect om even te vergeten dat het collegejaar alweer 3 dagen in volle gang is.. maar ook een open borrel, waar iedereen potentieel lid welkom om eens een kijkje te nemen hoe het er bij SKITS buiten de trainingen om aan toe gaat en kennis te maken met de gezelligste SKITS'ers! Een waar voorproefje van het introfeest op 16 september.... 

 • SWN Studentencup Eindhoven

  SWN Studentencup in Eindhoven

 • Toertocht: Rondje Markermeer

  Opgeven via Kees@SKITS.nl

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Open Social Cycle

  De Open Social Cycle is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met SKITS. Naast een training wordt er tijdens de Open Social Cycle ook gezamenlijk gegeten en gezellig (na)gekletst. Dus wil jij de vereniging beter leren kennen, geef jezelf dan op voor de Open Social Cycle!

 • Road to NSK

 • Introweekend

  15 en 16 september zal het introweekend plaatsvinden. De eerstejaars zullen hier kennis maken met elkaar en met de vereniging. Binnenkort zal er hier meer informatie te vinden zijn over de inschrijving en het programma van het introweekend.

 • Introfeest

  Tijdens het introfeest kunnen de nieuwe leden kennis maken met de feest gewoontes van SKITS. Dus be there of ben een vierkant.

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • CK Skeeleren

  Voor meer informatie over het evenement:
  KLIK HIER voor de CK skeeleren pagina
  KLIK HIER voor het Facebook evenement

 • Road to NSK

 • NSK Wielrennen

  Dit jaar mag SKITS het enige echte NSK Wielrennen op de weg organiseren!

  Meer informatie volgt snel.

 • Laatste Social Cycle

  Laatste Social Cycle: pubquiz én pasmoment schaatskleding!
  De laatste Social Cycle gaat natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij. Na de training eten we om 20.00 uur een heerlijke door Evelyne gekookte maaltijd, waarna we onze hersenen aan het werk zetten tijdens de enige echte SKITS pubquiz! Teams kunnen op die avond samengesteld en aangemeld worden. Ook zal er in de pauze gelegenheid zijn om schaatskleding te passen én te bestellen, zodat je ook gesoigneerd op het ijs staat komende winter!

 • Schin op Geul

  Alweer het laatste fietsweekend van dit jaar zal plaatsvinden van 29 september tot 1 oktober in Schin op Geul. Wil jij nog voor een laatste keer genieten van het heuvel landschap? Ga dan mee! De inschrijvingen zijn inmiddels geopend.

 • Social eten

  Dat we stoppen met fietsen, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat we ook stoppen met eten. Want wie is er nu nu niet in voor een beetje gezelligheid. Daarom zullen we 2 & 9 oktober nog eten bij Evelyne. Voor degene die willen kan er natuurlijk nog zelfstandig een rondje gefietst worden. We eten om 19uur!

 • 1st Thursday Borrel

 • Eerstejaarsactiviteit: pre borrel pizzas

 • NSSU Biercantus

  Vrijdag 6 oktober om 20.00 uur is het weer zover! Op deze avond zal SKITS afreizen naar het hartje van het land, om daar in een kroeg te doen wat we best goed kunnen: zingen en bier drinken. De biercantus die ieder jaar door de AC van de NSSU wordt georganiseerd zal ervoor zorgen dat de lijntjes met de andere SSV's weer eens stevig worden aangetrokken. Na de cantus vindt er misschien wel een geweldige afterparty plaats en is er uiteraard voor iedereen een slaapplek te regelen, ook zonder zelf te hoeven regelen.

  Klik hier om je in te schrijven! De cantus vindt plaats in de Woolloomooloo te Utrecht en zal €24,- pp kosten. En hier geldt hoe meer aanmeldingen, hoe goedkoper, dus schrijf je vooral in. 

 • Social Eten

  Dat we stoppen met het reguliere schema, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat we ook stoppen met eten. Want wie is er nu nu niet in voor een beetje gezelligheid. Daarom zullen we 2 & 9 oktober nog eten bij Evelyne. Voor degene die willen kan er om 17:30 nog gefietst worden met Kees. We eten om 19uur!

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Eerstejaarsactiviteit: Spelletjesavond

  Na de eerste Social Skate wordt er door de PromoCie een spelletjesavond georganiseerd. Durf jij de strijd aan te gaan met de eerstejaars? Kom dan vooral meedoen!

 • 3rd Thursday Borrel

  https://www.facebook.com/events/126770974649772

 • Verenigingsuur #2 #rammen

  Je kan ieder moment kiezen om naar de ijsbaan te gaan, maar toch is de donderdagmiddag hét moment om te trainen. Tijdens deze training draait het om conditie, techniek en hard schaatsen. Rammen dus! Donderdag om 17.00 uur stappen we het ijs op, om er vijf kwartier later weer voldaan af te stappen. Dat wordt heersen op de IUT's!

 • Eerste anti-kater training

  Heb jij een ongelofelijke kater van de 2e donderdagborrel? Dan is dit het moment om naar de baan te komen. Zweet al de alcohol je lichaam uit en geniet ondertussen van een door het bestuur zorgvuldig bereid ontbijtje. De training zal beginnen om 14:00, dus genoeg tijd om wel de nodige uurtjes slaap te pakken!

 • Openingsmarathon!

  Op zaterdag 21 oktober staat de openingswedstrijd van het marathonseizoen op het programma. De toppers van Team Haven zullen hier laten zien wat ze waard zijn, zo aan het begin van het seizoen. Er is een spectaculair programma samengesteld, dus zorg dat je erbij bent en moedig de rijders aan op weg naar de winst!

 • Interesseavond Dames Team SKITS

 • Open Social Skate

  Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen en mee te eten met SKITS? Schrijf je dan in voor de Open Social Skate van maandag 23 oktober! Voor mensen die geen eigen schaatsen hebben zijn er leenschaatsen beschikbaar.

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Verenigingsuur #2 #rammen

  Je kan ieder moment kiezen om naar de ijsbaan te gaan, maar toch is de donderdagmiddag hét moment om te trainen. Tijdens deze training draait het om conditie, techniek en hard schaatsen. Rammen dus! Donderdag om 17.00 uur stappen we het ijs op, om er vijf kwartier later weer voldaan af te stappen. Dat wordt heersen op de IUT's!

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken. Let op! Het aantal plekken is zeer beperkt, namelijk maar 5, dus schrijf je bijtijds in! Als er veel animo is kunnen we met het USC overleggen of we meer plekken kunnen reserveren. Is de activiteit vol, geef je dan dus zeker op voor de reservelijst. Zo kunnen we bepalen of we meer plekken moeten reserveren. 

 • Speciaalbier borrel

  JAA het is weer bijna de eerste donderdag van de maand en dat betekent: BORREL! De tentamens zijn weer achter de rug dus het is dus hoog tijd voor wat ontspanning. Beloon jezelf met heeerlijke speciaalbiertjes voor een schamele €3,50 (prijs geldt voor een aantal verschilende soorten) of ga lekker voor een pilsje voor €2,50. We zien jullie 2 november!!!! #tagjezuipmaatje

 • Verenigingsuur #2 #rammen

  Je kan ieder moment kiezen om naar de ijsbaan te gaan, maar toch is de donderdagmiddag hét moment om te trainen. Tijdens deze training draait het om conditie, techniek en hard schaatsen. Rammen dus! Donderdag om 17.00 uur stappen we het ijs op, om er vijf kwartier later weer voldaan af te stappen. Dat wordt heersen op de IUT's!

 • AFGELAST#Discoschaatsen

  Lieve Skitsers, het volgende uitje komt er wee aan! Ruil je noren in voor hockey- of kunstschaatsen en trek je party outfit aan, we gaan discoschaatsen! 

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken. Let op! Het aantal plekken is zeer beperkt, namelijk maar 5, dus schrijf je bijtijds in! Als er veel animo is kunnen we met het USC overleggen of we meer plekken kunnen reserveren. Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Verenigingsuur #2 #rammen

  Je kan ieder moment kiezen om naar de ijsbaan te gaan, maar toch is de donderdagmiddag hét moment om te trainen. Tijdens deze training draait het om conditie, techniek en hard schaatsen. Rammen dus! Donderdag om 17.00 uur stappen we het ijs op, om er vijf kwartier later weer voldaan af te stappen. Dat wordt heersen op de IUT's!

 • Schaatsweekend Enschede!

  Jaaa het schaatseizoen is weer begonnen en dat betekent dat het enige echte SKITS schaatsweekend er weer aankomt!

  Dit jaar zullen we afreizen naar het mooie Enschede en overnachten in gezellige blokhutjes op de campus van de Universiteit Twente!

  Extra leuk is dat dit weekend ook het NDIX NSK afstanden verreden wordt in Twente. Een mooi moment om een keer voor het eerst een schaatswedstrijd te rijden of om natuurlijk je pr's te breken voor de meer ervaren schaatsers!
  De inschrijving hiervoor opent op 1 oktober om 12 uur en sluit op 1 november om 23.59 en kan via https://nsk.skeuvel.nl/inschrijven/.
  De uiterste afmelddatum is 3 november. 

  MAAARRRR het wordt nog beter want bij een NSK hoort natuurlijk ook het NSKalatie feest met jawel een gratis fust bier! Kom jij helpen die op te maken?

  Dus schrijf je snel in voor een weekend met veel schaatsen, gezelligheid EN feesten!

  DE INSCHRIJVING OPENT AS DONDERDAG TIJDENS DE KROEGENTOCHT OM 00:00 DUS ZORG DAT JE ERBIJ BENT/ KLAAR ZIT!

 • NSK afstanden

  Op 11 en 12 november vindt het NSK afstanden plaats in Enschede. Tegelijkertijd vindt ook ons schaatsweekend plaats, dus geef je vooral ook daarvoor op! 

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken. Let op! Het aantal plekken is zeer beperkt, namelijk maar 5, dus schrijf je bijtijds in! Als er veel animo is kunnen we met het USC overleggen of we meer plekken kunnen reserveren. Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Eerste Road-to-IUT training

  De entree is gratis! Klik hier voor meer informatie

 • Halfjaarlijkse ALV

  Op 16 november zal de eerstvolgende SKITS ALV plaatsvinden. Zorg dat je erbij bent en laat je stem horen. Tijdens deze ALV zullen de nieuwe vicevoorzitter en commissaris wielrennen worden verkozen. 

  De agenda en notulen van de vorige vergadering zijn hier te vinden. 

  We beseffen ons dat de ALV tijdens etenstijd plaatsvindt, neem dus ook gerust je maaltijdsalade mee. Daarnaast zullen wij natuurlijk zorgen voor wat versnaperingen.

 • 3rd Thursday Borrel

 • Verenigingsuur #2 #rammen

  Je kan ieder moment kiezen om naar de ijsbaan te gaan, maar toch is de donderdagmiddag hét moment om te trainen. Tijdens deze training draait het om conditie, techniek en hard schaatsen. Rammen dus! Donderdag om 17.00 uur stappen we het ijs op, om er vijf kwartier later weer voldaan af te stappen. Dat wordt heersen op de IUT's!

 • Seizoensopening Team SKITS

  Beste potentiële wedstrijdwielrenner,

 • Braga sprintcup

  Ben jij een echte sprinter?? Dan is deze wedstrijd echt iets voor jou! Tijdens de Braga sprintcup wordt namelijk 2 maal de 500 verreden en ook nog een 1000. Oftewel 3dubbel feest. En dit jaar wordt het feest nog groter! Braga gaat namelijk een feest organiseren en biedt slaapplekken aan!

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken. Let op! Het aantal plekken is zeer beperkt, namelijk maar 5, dus schrijf je bijtijds in! Als er veel animo is kunnen we met het USC overleggen of we meer plekken kunnen reserveren. Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Verenigingsuur #2 #rammen

  Je kan ieder moment kiezen om naar de ijsbaan te gaan, maar toch is de donderdagmiddag hét moment om te trainen. Tijdens deze training draait het om conditie, techniek en hard schaatsen. Rammen dus! Donderdag om 17.00 uur stappen we het ijs op, om er vijf kwartier later weer voldaan af te stappen. Dat wordt heersen op de IUT's!

 • Road-to-IUT training

  Een speciale training waarin je wordt voorbereid op het wedstrijdschaatsen. Klik hier voor meer informatie!

 • Open Social Skate

  Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen en mee te eten met SKITS? Schrijf je dan in voor de Open Social Skate van maandag 27 november! Voor mensen die geen eigen schaatsen hebben zijn er leenschaatsen beschikbaar.

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Verenigingsuur #2 #rammen

  Je kan ieder moment kiezen om naar de ijsbaan te gaan, maar toch is de donderdagmiddag hét moment om te trainen. Tijdens deze training draait het om conditie, techniek en hard schaatsen. Rammen dus! Donderdag om 17.00 uur stappen we het ijs op, om er vijf kwartier later weer voldaan af te stappen. Dat wordt heersen op de IUT's!

 • Road-to-IUT training

  Een speciale training waarin je wordt voorbereid op het wedstrijdschaatsen. Klik hier voor meer informatie!

 • CoBo

  Op 1 december vindt de 3e CoBo van SKITS plaats. Tijdens deze borrel zullen besturen van andere verenigingen langs komen om het huidig bestuur te feliciteren met hun constitutie. Super gezellig natuurlijk om eens te kletsen met verenigingen uit andere steden. We hebben bijvoorbeeld uit minder betrouwbare bronnen begrepen dat onze groene commissie uit Delft ook langs komt. Maar deze andere verenigingen komen niet alleen om ons te feliciteren, ze hebben ook een ander doel: namelijk het brassen van onze verenigingseigendommen: De vlag, het gastenboek, de bestuursleden, de pedel en de pedelstaf. Dit willen wij natuurlijk niet laten gebeuren, dus kom allemaal en verdedig onze verenigingseigendommen! 

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Sinterkees en Schaatspiet

  Is het alweer veel te lang geleden dat je je pietendiploma hebt verlengd? Dit is je kans! Tijdens de Social van 4 december kun je op het ijs je pietendiploma halen. Natuurlijk zal SinterKees aanwezig zijn om toe te zien dat zijn pietjes goed worden opgeleid. 

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Verenigingsuur #2 #rammen

  Je kan ieder moment kiezen om naar de ijsbaan te gaan, maar toch is de donderdagmiddag hét moment om te trainen. Tijdens deze training draait het om conditie, techniek en hard schaatsen. Rammen dus! Donderdag om 17.00 uur stappen we het ijs op, om er vijf kwartier later weer voldaan af te stappen. Dat wordt heersen op de IUT's!

 • Road-to-IUT training

  Een speciale training waarin je wordt voorbereid op het wedstrijdschaatsen. Klik hier voor meer informatie!

 • SKITS IUT

  SKITS heeft net zoals ieder jaar ook weer zijn eigen IUT. Deze wordt traditiegetrouw ieder jaar begin december gehouden, dat is dit maal niet anders. Op 9 december zal de strijd losbarsten. De ideale mogelijkheid om de rest van SKITS te showen wat je geleerd hebt in de eerste maanden op het ijs en direct ook het einde van het eerste wedstrijdblok. Beginnend wedstrijdrijder tot ervaren langebaner, iedereen kan mee doen!

 • NK Klunen

  In 2018 wordt Tjas maar liefst 50 jaar oud en daarom pakt ze groots uit! Op zondag 10 december 2017 organiseert Tjas het Nederlands Kampioenschap Klunen op de Vismarkt in Groningen, waarbij ze jou uitnodigt om mee te doen! Als echte schaatser mag je dit evenement niet missen uiteraard.

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Verenigingsuur #2 #rammen

  Je kan ieder moment kiezen om naar de ijsbaan te gaan, maar toch is de donderdagmiddag hét moment om te trainen. Tijdens deze training draait het om conditie, techniek en hard schaatsen. Rammen dus! Donderdag om 17.00 uur stappen we het ijs op, om er vijf kwartier later weer voldaan af te stappen. Dat wordt heersen op de IUT's!

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Lustrumthema bekendmakingsborrel

  Sommigen zal het ontgaan zijn, anderen wachten al 5 jaar... Vanaf 9 mei 2018 bestaat SKITS 15 jaar en dat moet gevierd worden! In mei 2018 zal er een volledige week vol activiteiten, feesten en wedstrijden georganiseerd worden waar wij als FC tot op heden tot onze grote frustratie nog steeds over in het duister worden gehouden. Binnenkort komt daar echter verandering in, want op 21 december zal de Lustrumcie op ludieke wijze het thema van het aankomende lustrum onthullen!! De FC heeft uiteraard weer een prachtige bierprijs (€2,-) kunnen onderhandelen dus echt voor iedereen is er wel een reden om zich met rasse schreden naar deze (let op: iedereen met vrees voor lange woorden moet nu niet verder lezen) lustrumthemabekendmakingsborrel te haasten! See you @De Buurvrouw op 21 dec om 21.00 uur! 

 • Verenigingsuur #2 #rammen

  Je kan ieder moment kiezen om naar de ijsbaan te gaan, maar toch is de donderdagmiddag hét moment om te trainen. Tijdens deze training draait het om conditie, techniek en hard schaatsen. Rammen dus! Donderdag om 17.00 uur stappen we het ijs op, om er vijf kwartier later weer voldaan af te stappen. Dat wordt heersen op de IUT's!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Nieuwjaarsdiner + borrel

  Inschrijven kan t/m dinsdag 2 januari!

 • Road-to-NSK-MassStart

  Zorg dat je beslagen ten ijs komt op NSK-Mass Start, door deel te nemen aan deze trainingen! Geschikt voor alle niveau's.

 • NSK Allround

  Dit jaar wordt het NSK Allround in Utrecht gehouden. Tijdens deze wedstrijd zal een klassement worden opgemaakt over 4 afstanden: 500, 1500, 1000 en 3km (dames) of 3km en 5km(heren), oftewel ben jij van alle markten thuis? Doe mee! 

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Road-to-NSK-MassStart

  Zorg dat je beslagen ten ijs komt op NSK-Mass Start, door deel te nemen aan deze trainingen! Geschikt voor alle niveau's.

 • Alcedo IUT

  Dit jaar heeft Alcedo voor de tweede keer in zijn bestaan zijn eigen IUT. Vorig jaar was dit het teamsprint IUT, wat voor SKITS zeer geslaagd was (zie foto). We zijn immers gewend aan de ijskwaliteit en willen zo snel mogelijk weer weg uit Rotterdam. Het programma van dit jaar is nog niet bekend.

 • Open Social Skate

  Geef jezelf op via dit formulier: https://skits.nl/formulieren/open-social-skate

  Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen en mee te eten met SKITS? Schrijf je dan in voor de Open Social Skate van maandag 15 januari! Voor mensen die geen eigen schaatsen hebben zijn er leenschaatsen beschikbaar.

  Deze maandagavond is hét moment waarop alle SKITSers samen komen: topschaatsers, beginnende schaatsers, wielrenners die eens een keer komen schaatsen en aankomende SKITSers. We eten samen bij het USC en vervolgens gaan we met z’n allen het ijs op. Lekker schaatsen, hard schaatsen, gezellig kletsend schaatsen? Wat jij wil! Van 20.00 tot 21.45 verzorgt Kees een 'training'. Door omvang van de groep en drukte op het ijs is dit een wat aangepaste training. Tijdens de warming up en 2 verzamelmomenten op het ijs geeft Kees wat algemene technische tips waarmee je aan de gang kunt. Je kan deze training het beste combineren met een andere training, waar meer ruimte is om aan je techniek te werken. Als je naar de Open Social Skate komt op maandag, ben je van harte welkom om in de week van 16 t/m 20 januari nogmaals langs te komen voor een training!
  Na de training drinken we met zn allen een warme chocomel of biertje in Café de JAAP!

  Het programma van de maandagavond ziet er iedere maandag als volgt uit:
  Eten op het USC 19:00 uur
  Warming-up 20:00 uur
  Schaatsen 20:30 uur
  Chocomel en bier 21:45 uur

  Geef jezelf op via dit formulier: https://skits.nl/formulieren/open-social-skate

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • 3rd Thursday Borrel

  Na uitvoerige gesprekken over het HHR en het beleidsplan hebben we wel een biertje verdiend. Daarom zal de aansluitende borrel plaatsvinden in Café Ruk & Pluk! Met stip de foutste en leukste kroeg van Amsterdam en slechts een koprol van de ijsbaan verwijderd. Doorrookte tapijtjes op tafel en pilsjes uit oude glaasjes tegen oude prijzen (vaasje €2,25), het is altijd feest in dit café! Dus trek je foute blouse aan en wandel door het rookgordijn naar de tap, bestel een kopstootje en geniet! We zien jullie daar!!

   

 • Inspraakavond beleidsplan en HHR

  Aanstaande donderdag zullen het vernieuwde huishoudelijk reglement (HHR) en het herschreven beleidsplan 2018-2021 gepresenteerd worden. In ons enthousiasme hebben we nog maar wat andere interessante punten toegevoegd aan de agenda. Kortom, genoeg stof tot nadenken en ruim genoeg voer voor discussie!

 • Road-to-NSK-MassStart

  Zorg dat je beslagen ten ijs komt op NSK-Mass Start, door deel te nemen aan deze trainingen! Geschikt voor alle niveau's.

 • Grote Studenten Debat #1

  Bij de Grote Studentendebatten staan de thema’s die voor studenten belangrijk zijn centraal! 21 maart 2018 mogen we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op 18 januari gaan diverse partijen met elkaar in debat over een hot topic: studentenhuisvesting! Een kamer scoren wordt steeds moeilijker. Hoe gaan de politieke partijen ervoor zorgen dat er nog plek is in Amsterdam voor studenten? Onder het genot van een biertje kom je erachter!

  ▬▬ AANWEZIGE PARTIJEN ▬▬
  ✔ Eric van der Burg (Lijsttrekker VVD)
  ✔ Don Ceder (Lijsttrekker ChristenUnie)
  ✔ Rutger Groot Wassink (Lijsttrekker GroenLinks)
  ✔ Alexander Hammelburg (Nr. 4 D66)
  ✔ Caesar Bast (Nr. 9 PvdA)

 • NSK ploegenachtervolging en lange afstanden IUT

  Op 20 januari wordt in Nijmegen (die 333 meter baan, waar iedereen opeens super harde rondjes rijdt, onee toch niet) het NSK ploegenachtervolging en Gekke afstanden IUT gehouden. Welke 'gekke' afstanden er worden gereden blijft nog even geheim, maar 1 ding is zeker je kunt Nederlands Studenten Kampioen ploegenachtervolging worden!

 • NSK Veldrijden

  Op 21 januari zal De Meet uit Tilburg het NSK veldrijden organiseren op een parcours wat al 3 maal heeft gediend als toneel voor het NK veldrijden. Dus ben jij (bijna) net zo goed als Mathieu van der Poel? Of heb je gewoon zin om eens een keer lekker vies te worden? Geef jezelf dan op via www.nskveldrijden.nl. Inschrijven is mogelijk tot en met 14 januari. 

  NB deelnemen op een MTB is ook mogelijk in een apparte categorie

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Apenkooien

  De PromoCie heeft weer een leuke activiteit: apenkooien! Woensdag 24 januari om 17:15-18:45 uur gaan we oldskool gymmen bij ApenkooiGym op Apollolaan 4 in Amsterdam. Heb je zin om te rennen en klimmen zoals vroeger tijdens de gymles? Meld je dan aan! Sleep je SKITS-vrienden mee en blijf na afloop gezellig hangen voor een drankje.

 • Road-to-NSK-MassStart

  Zorg dat je beslagen ten ijs komt op NSK-Mass Start, door deel te nemen aan deze trainingen! Geschikt voor alle niveau's.

 • NSK Mass start

  Op 27 januari zal het NSK Mass start georganiseerd worden door Ijzersterk. Deze kortere (meer spectaculaire) variant van de marathon kent zijn opmars in Nederland en wordt nu dus ook opgenomen in het NSK programma. Dit is tevens de afsluiting van het 2e wedstrijdblok, dus zorg dat je erbij bent!

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • 1st Thursday Borrel

  Wat is een betere voorbereiding op de mooiste reis van het jaar? Inderdaad, zuipen! Zuip samen met je winterreismaatjes tot in het holst van de nacht in café Nota Bene. Vrijdagochtend de laatste voorbereiding op de anti-katertraining en hup die bus in (nee, niet dat kaartspelletje, mag ook though #tagjezuipmaatje) Ook als je helaas niet meereist naar Inzell is dit een uitgelezen kans om je beste maatjes uit te zwaaien en nog een laatste mooie avond met hen te beleven voordat ze gaan sneuvelen in de hoge bergen #frissebergluchttegendekater #remmenlos #KaterCatstortzichvandeberg #tagjezuipmaatje #beterdandewedcie

 • Winterreis

  Het hoge woord is eruit: de bestemming van de winterreis 2018 is Inzell! Van 2 t/m 10 februari verblijven we in hét schaatsdorp van Europa. Niet zo’n schaatsfanaat? Geen probleem! In de buurt van Inzell kun je ook goed skiën en/of snowboarden. Voor €400 geniet je een week lang van het mooie ijs, warme chocomelk, dagje(s) skiën en bier drinken samen met een gezellig groep SKITSers. Wacht dus niet langer en schrijf je in vanaf 11 december 19:00, vol=vol!

 • NSK Sprint

  In het hoge noorden wordt dit jaar het NSK sprint gehouden. Tijdens dit toernooi wordt tweemaal 500/1000 meter verreden, waarvan uiteindelijk een klassement wordt opgemaakt. 

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • 3rd Thursday Borrel

  @ cafe Lust!

 • Grote Studentendebatten #2

  Bij de Grote Studentendebatten staan de thema’s die voor studenten belangrijk zijn centraal! 21 maart 2018 mogen we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op 15 februari gaan diverse partijen met elkaar in debat over een hot topic: duurzaamheid. Hoe gaan de verschillend partijen zorgen voor een duurzamer Amsterdam?? Onder het genot van een biertje kom je erachter!

  Meer informatie volgt via de FB van de AKvV: https://www.facebook.com/pg/amsterdamsekamervanverenigingen/events/?ref=page_internal 

 • Olympische 10KM @ Oerknal

  Kom gezellig, samen met je SKITS-buddies, de spanning trotseren tijdens de op voorhand al legendarische 10km op de Olympische Spelen!

 • Skeuvel toernooi

  Naar ons idee een van de leukste wedstrijden van het hele seizoen: Het Skeuveltoernooi! Iedereen kan meedoen snel, langzaam, sprinter, allrounder, het maakt allemaal niet uit!

 • Wedstrijdweekend Skeuveltoernooi

  Tijdens het Skeuveltoernooi bivakkeert SKITS weer in een blokhut op de campus in Twente. De overnachting is op kosten van SKITS.

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • NSK marathon

  Ga jij straks juichend over de finish als nieuwe Nederlands Studenten Kampioen marathon? Ben erbij op 27 februari

 • Wintertoertochtje

  Voor iedereen die niet kan wachten tot het wielerseizoen eindelijk weer begint zal er de komende weken alvast twee keer een toertochtje georganiseerd worden! Deze zullen plaatsvinden op zaterdag 24 februari en zaterdag 10 maart, de eerste begeleid door Niels Ruijter en de tweede door Michael Nagel. Vertrek is om 10 uur op de hoek van de Kalfjeslaan en de Kostverlorenkade voor een tochtje van +/- 2 uurtjes.

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • 1st Thursday Borrel

  Het is weer bijna de eerste donderdag van de maand en dat betekent tijd voor een BORREL!! Dit maal in samenwerking met de enige echte korfbalvereniging SKV Amsterdam. We zullen ons bij hun themafeestje aansluiten in feestcafé Woody's. Het thema is: The Lion King, dus trek je mooie leeuwenpakje aan en laat die korfballers zien hoe gezellig wij SKITS'ers zijn!! TOT DONDERDAG

 • Pre-borrel eten eerstejaars

  Nog herstellende van de borrel van vorige week is het alweer bijna tijd voor de volgende! Donderdag 1 maart vieren we een feestje in Feestcafé Woodys. Een goeie bodem is dan natuurlijk belangrijk, dus van tevoren gaan we met alle eerstejaars eten bij Pizzeria Rimini. Voor ongeveer €5,- heb je een lekkere pizza of pasta én 2 drankjes! We verzamelen om 19:00 uur bij de Lange Leidsedwarsstraat 75 en gaan na het eten door naar de borrel. 

  Dus: trommel je broertjes en zusjes op en kom gezellig een bodempje leggen!

  De inschrijving sluit op woensdag 27 maart om 14.30!

 • CK Kortebaan 2018

  Yes! De natuurijskriebels van de WedCie zijn inmiddels zo groot geworden dat we het aandurven om het CK kortebaan aan te kondigen! Er gaat toch niks boven een wedstrijdje op echt natuurijs. In deze wedstrijd mag iedere deelnemer eerst 2x proberen een snelle tijd neer te zetten over 160m. De beste 8 gaan door en bepalen via een knock-out systeem wie zich clubkampioen kortebaan mag kronen. Als alles meezit zal het CK kortebaan deze vrijdag om 10u plaatsvinden, ergens in waterland. De precieze locatie volgt nog, afhankelijk van waar we het beste ijs vinden. Hier moet je bij zijn! Dus schuif alles aan de kant, veeg je agenda leeg voor vrijdagochtend en schrijf je in voor het CK kortebaan via het formulier op de site. Tot dan!

 • SoftELS IUT Thialf

  Wil jij zo aan het eind van het seizoen nog even een PR verbreken? Dit is je kans. Softijs en ELS organiseren gezamenlijk het SoftELS IUT in, jawel, Thialf.

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Batatraining

  Batatrainingen:
  Woensdag 7 maart 19h @ Blauwe Theehuis Vondelpark
  Woensdag 21 maart 19h @ Blauwe Theehuis Vondelpark
  Woensdag 28 maart 19h - Locatie volgt.
  Woensdag 4 april 19h - Locatie volgt.
  Woensdag 11 april 19h + Informatieavond - Locatie volgt

 • Clinic van Team Port of Amsterdam

  Donderdag 8 maart kunnen alle leden van SKITS deelnemen aan een clinic van de rijders van Team Port of Amsterdam/SKITS!

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • 3rd Thursday Borrel

 • Grote studentendebatten #3

  Bij de Grote Studentendebatten staan de thema’s die voor studenten belangrijk zijn centraal! 21 maart 2018 mogen we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op 15 maart gaan diverse partijen met elkaar in debat over de algemene topics. Wat zijn de standpunten van de diverse partijen? Onder het genot van een biertje kom je erachter!

 • Lacustris final races

  Wil jij nog 1 keer een wedstrijd rijden op dat kleine baantje, dat kan! Lacustris organiseert op 17 maart de Lacustris final races. Het laatste IUT van het seizoen:(

 • Wintertoertochtje

  Voor iedereen die niet kan wachten tot het wielerseizoen eindelijk weer begint zal er de komende weken alvast twee keer een toertochtje georganiseerd worden! Deze zullen plaatsvinden op zaterdag 24 februari en zaterdag 10 maart, de eerste begeleid door Niels Ruijter en de tweede door Michael Nagel. Vertrek is om 10 uur op de hoek van de Kalfjeslaan en de Kostverlorenkade voor een tochtje van +/- 2 uurtjes.

 • Club Kampioenschap Schaatsen

  Het clubkampioenschap schaatsen vindt dit  jaar plaats op 18 maart ('s avonds, precieze tijden volgen nog). SKITSers kunnen zich inschrijven in een A- (500m, 1500m, massastart) of B-categorie (500m, 700m, massastart). Naast SKITS zullen ook ZTIKZ en Fenix hun clubkampioenschap rijden deze avond. Licentiehouders dienen zich voor de A-categorie in te schrijven via schaatsen.nl, voor de B-categorie kun je gebruik maken van dit formulier (500m-300m is alleen voor Fenix-leden). Niet-licentiehouders kunnen zich inschrijven via dit formulier. Inschrijven kan tot 15 maart!

 • Social Skate

  Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd op het USC (kost €5) waarna we met z’n allen het ijs op stappen om gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom in Café JAAP!

 • Spinnen bij het USC

  In het winterseizoen kan er weer gratis en voor niks gespind worden bij het USC! Schrijf je hier in door op de inschrijf-knop te klikken, er zijn 10 plekken beschikbaar! Als je een groepsfitnessabonnement hebt dan kan je al deelnemen aan deze lessen, schrijf je dan dus niet in via de site. Mocht je nou toch niet kunnen terwijl je je wel hebt ingeschreven, laat dat dan even weten door een mailtje aan wielrennen@skits.nl!

 • Batatraining

 • Studentencup Delft

  Op zaterdag 24 maart zal de eerste studentencup van dit jaar georganiseerd worden door WTOS. Net als voorgaande jaren zal de wedstrijd plaats vinden op het parcours van De Spartaan in Rijswijk(Lange Kleiweg 116, 2288 GR Rijswijk). Vanaf 13:00 is de baan(+ kantine en kleedkamers) geopend. Om 13:45 starten de Dames(50 minuten), om 14:45 starten de heren B(60 minuten) en om 16:00 starten de heren A(90 minuten). Rond 17:45 is de huldiging met maaltijd. De inschrijfkosten zijn €4,00.

 • SKITS trainingsdag

  Aan de temparaturen is het nog niet te merken, maar het einde van het schaatsseizoen nadert. Op 24 maart is de laatste schaatstraining. Maar niet getreurd op 24 maart zal ook direct het nieuwe wielerseizoen worden afgetrapt. 

 • Social Cycle

  LET OP! Het eten zal rond 8 uur zijn, dus wees op tijd als je niet gaat fietsen!

 • Batatraining

  Batatrainingen:
  Woensdag 7 maart 19h @ Blauwe Theehuis Vondelpark
  Woensdag 21 maart 19h @ Blauwe Theehuis Vondelpark
  Woensdag 28 maart 19h @ Amsterdamse Bos, kluisjes cafe de Bosbaan.
  Woensdag 4 april 19h - Locatie volgt.
  Woensdag 11 april 19h + Informatieavond - Locatie volgt

 • SKITtELS feest

 • Batatraining

 • Liftweekend

 • Open Social Cycle

  De Open Social Cycle is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met SKITS. Naast een training wordt er tijdens de Open Social Cycle ook gezamenlijk gegeten en gezellig (na)gekletst. Dus wil jij de vereniging beter leren kennen, geef jezelf dan op voor de Open Social Cycle!

 • Social Cycle

  LET OP! Het eten zal rond 8 uur zijn, dus wees op tijd als je niet gaat fietsen!

 • Batatraining

 • Borrel #zoekjegaladate

  JAAAA na de heeerlijke apres ski van afgelopen week is het wel weer tijd voor het volgende feestje. Het lustrum komt eraan, en daarbij hoort natuurlijk een fenomenaal lustrumgala! Naar een gala ga je liever niet in je eentje, het is dus de hoogste tijd om een date te scoren. De FC staat zoals altijd voor jullie klaar met een helpende hand. 12 april is het namelijk tijd voor de#zoekjegaladateborrel! Haal je beste moves uit de kast en scoor die date! We zien jullie in Café Kuijper #tagjezuipmaatje #tagjegalamaatje

  xxxxx de FC

 • Studentencup Wageningen

  Op zaterdag 14 april wordt de tweede studentencup van het jaar georganiseerd door WSWV Hellingproof. Dit keer op de wielerbaan van AXA(Veenendaal). De inschrijving is open tot donderdag 12 april. De kosten zijn 5 euro inclusief een lunch en het geld kan op de dag zelf bij de inschrijving betaald worden.

 • Maandelijkse toertocht

  Ook dit seizoen zal er weer een aantal keer een toertocht verreden worden als zaterdagtraining. Een mooi rondje van 4 à 5 uur met een terrasje tussendoor. Meerijden? Geef je dan op met een mailtje naar Kees@SKITS.nl!

 • Tijdritcompetitie Botshol (5,3 km)

  De SKITS tijdritcompetitie bepaalt wie de snelste SKITSer is tegen de klok. De tijdritcompetitie is niet alleen bedoeld voor de echte wedstrijdwielrenners, maar zal ook een gelegenheid zijn voor sommigen om voor het eerst aan een tijdrit mee te doen. Iedere SKITSer is dus meer dan welkom om mee te doen!

 • Social Cycle

  LET OP! Het eten zal rond 20:15 uur zijn, dus wees op tijd als je niet gaat fietsen!

 • Batavierenrace

  Wat is de Bata?
  De Batavierenrace is ‘s werelds grootste estafetteloop. Met een totale loopafstand van maar liefst 175 km wordt er door ruim 300 studententeams van Nijmegen naar Enschede gelopen. Deze afstand wordt verdeeld over een nacht-, ochtend- en middagploeg met in totaal 16 heren- en 9 damesetappes. Nadat de heroïsche tocht volbracht is, kun je je laatste energie verbruiken op een enorm studentenfeest, waarna je zo je tentje inrolt.

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • ALV

 • Studentencup Enschede

  Op zaterdag 28 april zal de studentencup te Enschede weer plaatsvinden op het Hulsbeek!

 • Grote Kees Classic

  Onze eigen voorjaarsklassieker komt er weer aan, de Grote Kees Classic!

  De Grote Kees Classic, van Berlagebrug tot Van Brienenoordbrug (in Rotterdam) en weer terug, vertrekt op zondag 29 april om 9.00 uur van de Berlagebrug (Weesperzijde, boven de roeiloodsen). Een stevige doch prachtige tocht, niet voor watjes.

  200 km toeren door de geboortegronden van Kees met onder andere de Krimpenerwaard (‘Keesland’), beklimming van de Van Brienenoordberg in Rotterdam, en (zo nodig) patat tegenover het magistrale gotische stadhuis van Gouda en nog veel meer.

  In verband met de inkopen voor de lunch kan je je tot uiterlijk donderdag 26 april aanmelden door een mailtje te sturen naar Kees@SKITS.nl.

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Lustrum openingsfeest

 • Lustrumweek

  Het 15 jarig bestaan van SKITS gaan we groots vieren tijdens de lustrumweek! Deze week begint op donderdag 3 mei met de opening en gedurende de week zullen er allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden. Op vrijdag gaan we onze dansskills opkrikken bij een danscursus. Deze kunnen we dag daarna meteen toepassen op een bevrijdingsfestival.  Zondag zal een sportieve dag worden waarbij je je kan uitleven op een triatlon. Maar SKITSers kunnen helemaal niet zwemmen zal je nu denken, dat klopt! Daarom wordt het zwemmen vervangen door skeeleren. Deze dag wordt gecombineerd met de reunistendag. Maandag is het natuurlijk socialdag, dus deze zullen we tijdens de lustrumweek ook niet overslaan, we hebben deze avond een speciale social voor jullie in petto. Dinsdag staat er nog meer op de planning, maar wat dit precies is houden we nog even geheim. We sluiten de lustrumweek af op de echte Diës van SKITS, 9 mei, dan pakken we groots uit met het gala.  Zodat we donderdagochtend met een kater allemaal naar het hemelvaartsweekend kunnen vertrekken. Daar gaan we op de fiets “bijkomen” van de lustrumweek.

 • Lustrum danscursus

  Of SKITSers naast schaatsen, fietsen en skeeleren ook een beetje kunnen dansen?
  Dat gaan we zien tijdens de danscursus die AmsterDance ons gaat geven!

 • Lustrum bevrijdingsfestival

  Door het hele land worden bevrijdingsfeestjes georganiseerd, SKITS gaat naar Haarlem en gaat daar met de voetjes van het gras! 

 • Lustrum SKITSathlon

  Op zondag 6 mei zal de SKITSathlon plaatsvinden! De SKITSathlon wordt speciaal georganiseerd voor het 3e lustrum van SKITS waarbij zwemmen wordt vervangen voor skeeleren. Het is mogelijk individueel of in teamverband deel te nemen! De deelnemers moeten skeeleren, hardlopen en fietsen. Voor de mindere skeeleraars is het ook mogelijk om deel te nemen aan de duathlon waarin de deelnemers 2 maal een stukje zullen hardlopen en daartussen fietsen. Het belooft een prachtige dag te worden!

 • Studentencup Maastricht

 • Lustrum recordsocial

  Let op: Opgeven voor de training is niet nodig, voor het eten wel!       

 • Lustrum verrassingsactiviteit

  SKITSers en verrassingen gaan meestal niet samen, blijft deze activiteit geheim tot de avond zelf? 
  We verzamelen aan de achterkant van het centraal station om 19.30. 
  Ga met elkaar van te voren wat eten, want energie heb je zeker nodig! 

  Schrijf je hier in, ook als je al een passe-partout hebt! 
  Uiterste aanmelddatum/afmelddatum: Zondag 6 mei 20.00
  Kosten: 10 euro 

 • Lustrumgala

  De lustrumweek sluiten we af met het gala. Net zoals bij het lustrum van 5 jaar geleden zal het gala op een boot plaats vinden, maar dit keer zal de boot echt gaan varen! De drank is afkocht, dus dit wil je niet missen! Een kaartje kost slechts €35,-. Voorafgaande aan het gala gaan we dineren (op een andere locatie),  een galakaartje inclusief diner kost €60.

 • Dies SKITS

 • Almanak uitreiking

  Op 9 mei 2018 bestaat SKITS 15 jaar! Daarom wordt er een lustrumalmanak gemaakt, hierin wordt terug geblikt op de afgelopen 5 jaar SKITS. Deze wil je natuurlijk hebben dus bestel hem via het volgende formulier! De almanak gaat rond de €10,- kosten en is ook te bestellen door oud-leden. 

 • Hemelvaartsweekend

  Na de lustrumweek is het tijd om weer een beetje bij te komen. Daarom neemt de AC jullie tijdens het hemelvaartsweekend van donderdag 10 tot en met zondag 13 mei mee naar een prachtige locatie in de Belgische Ardennen. Hier zullen we een paar dagen genieten van mooie fietstochten, bekende klimmetjes, spellen, gezelligheid en hopelijk mooi weer. Ook is er eventueel de mogelijkheid om te mountainbiken, te wandelen, een touwparcours te doen of een ponytocht te maken. Dit hele avontuur zal ongeveer 70 euro gaan kosten en je kunt je kostenloos afmelden tot 1 mei. 

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Open Social Cycle

  De Open Social Cycle is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met SKITS. Naast een training wordt er tijdens de Open Social Cycle ook gezamenlijk gegeten en gezellig (na)gekletst. Dus wil jij de vereniging beter leren kennen, geef jezelf dan op voor de Open Social Cycle!

 • Studentencup Amsterdam

 • Commissie bedankdag

 • Tijritcompetitie Abcoude (18,7 km)

  De SKITS tijdritcompetitie bepaalt wie de snelste SKITSer is tegen de klok. De tijdritcompetitie is niet alleen bedoeld voor de echte wedstrijdwielrenners, maar zal ook een gelegenheid zijn voor sommigen om voor het eerst aan een tijdrit mee te doen. Iedere SKITSer is dus meer dan welkom om mee te doen!

 • Kleine Kees Classic

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Borrel

 • Clubkampioenschap Wielrennen

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • GNSK

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Open Social Cycle

  De Open Social Cycle is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met SKITS. Naast een training wordt er tijdens de Open Social Cycle ook gezamenlijk gegeten en gezellig (na)gekletst. Dus wil jij de vereniging beter leren kennen, geef jezelf dan op voor de Open Social Cycle!

 • Borrel

 • Amsterdam - Parijs

  Wat leuk dat je mee wil doen aan Amsterdam – Parijs. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. We kijken ernaar uit jullie te ontvangen onder la Tour Eiffel!

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Tijdritcompetitie Amsterdam-Rijnkanaal (9,2 km)

  De SKITS tijdritcompetitie bepaalt wie de snelste SKITSer is tegen de klok. De tijdritcompetitie is niet alleen bedoeld voor de echte wedstrijdwielrenners, maar zal ook een gelegenheid zijn voor sommigen om voor het eerst aan een tijdrit mee te doen. Iedere SKITSer is dus meer dan welkom om mee te doen!

 • Maandelijkse toertocht

  Ook dit seizoen zal er weer een aantal keer een toertocht verreden worden als zaterdagtraining. Een mooi rondje van 4 à 5 uur met een terrasje tussendoor. Meerijden? Geef je dan op met een mailtje naar Kees@SKITS.nl!

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Borrel

 • Studentencup Utrecht

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Zomerreis

 • Social Cycle


  De Social Cycle is de verenigingsavond waar heel SKITS samenkomt en is een combinatie van sporten en gezelligheid.

 • Tijdritcompetitie A2 (2,2) km

  De SKITS tijdritcompetitie bepaalt wie de snelste SKITSer is tegen de klok. De tijdritcompetitie is niet alleen bedoeld voor de echte wedstrijdwielrenners, maar zal ook een gelegenheid zijn voor sommigen om voor het eerst aan een tijdrit mee te doen. Iedere SKITSer is dus meer dan welkom om mee te doen!

 • Maandelijkse toertocht

  Ook dit seizoen zal er weer een aantal keer een toertocht verreden worden als zaterdagtraining. Een mooi rondje van 4 à 5 uur met een terrasje tussendoor. Meerijden? Geef je dan op met een mailtje naar Kees@SKITS.nl!

 • Open Social Cycle

  De Open Social Cycle is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met SKITS. Naast een training wordt er tijdens de Open Social Cycle ook gezamenlijk gegeten en gezellig (na)gekletst. Dus wil jij de vereniging beter leren kennen, geef jezelf dan op voor de Open Social Cycle!

 • Studentencup Eindhoven

 • NSK wielrennen Delft

Sponsoren

36
Cor Mantel 2wielers
USC
Hyro Sports
SVU
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb