U bent hier:

Wielrennen

► Direct naar het trainingsrooster en alle andere informatie over trainingen? Klik hier!

Bij SKITS kun je wielrennen op alle niveau’s. Er zijn wielertrainingen voor wielrenners die al enige ervaring heeft en beginnerstrainingen voor de absolute beginners, maar SKITS heeft ook haar eigen wedstrijdwielerploegen voor dames en heren: Heren Team SKITS en Dames Team SKITS. Zij rijden wielerwedstrijden door het hele land.

Jaarlijks organiseert de wedstrijdcommissie een tijdritcompetitie (bestaande uit vier tijdritten), een wedstrijd uit de SWN Studentencup en het Clubkampioenschap. In 2017 heeft SKITS ook nog eens het enige echte NSK op de weg georganiseerd op een parcours rond het Science Park.

Daarnaast kun je met SKITS verschillende mooie toertochten rijden en natuurlijk mee op fietsweekend richting Limburg of de Belgische Ardennen. Ook trekt SKITS elk jaar de echte bergen in tijdens de zomerreis. Kijk hiervoor in de evenementenkalender!

Ook hebben we de "Bloeiende Wielrenners" appgroep! Hierin zitten enthousiaste wielrenners van beginners, tot midden, tot hoger niveau om gezamenlijk af te spreken om een rondje te rijden en meer wielrennende SKITSers te leren kennen.
Interesse in de "Bloeiende Wielrenners"? Neem contact op met het bestuur door te mailen naar bestuur@skits.nl

Sponsoren