U bent hier:

AmPa

Bijzijn is meemaken! 

Beste (studenten)sporter(s),

Zit jij al een tijd te dromen van een grote sportieve uitdaging? Een uitdaging die je niet alleen fysiek, maar ook mentaal tot het uiterste zal drijven? Dan hebben we goed nieuws voor jou! SKITS organiseert ook dit jaar weer de AmPa voor jou, een epische wielerwedstrijd van ongeveer 500 kilometer! Verleg je grenzen en fiets via een uitdagende route van Amsterdam naar de Eiffeltoren in Parijs!

In deze wedstrijd rijd je per tweetal via een zelfbedachte route naar Parijs, waarbij je ondersteund en aangemoedigd wordt door een verplichte volgauto. Je hebt hiervoor maximaal 48 uur de tijd om de finish te halen. Dit jaar is er een nieuwe mogelijkheid: Je mag een volgauto delen met andere teams!

Sommige deelnemers kiezen ervoor om de 500 kilometer op hun gemak te rijden voor zover dat mogelijk is, met als enige zorg om binnen 48 uur de finish over te fietsen. Anderen zullen alles op alles zetten en fietsen de hele nacht door, om zo als eerste over de finish te komen. Het huidige parcoursrecord staat op 14 uur en 7 minuten en dateert uit 2017 (of het record uit 2016 voor een damesduo: 21 uur 32 minuten). Als jij denkt dat je dit (sneller) kan, meld je dan snel aan! 

Op 14 juni om 12:00 ‘s middags zal de 2024 editie in Amsterdam van start gaan. De kosten per persoon zijn €60,-. Dit is inclusief overnachtingen op een camping net buiten Parijs, eten vanaf aankomst op de camping (lunch, middageten, diner) en een voorbeeldroute. Bovendien is er een leuke ontvangst op de finish en een prijs! Voor de snelste rijders wordt er uiteraard gestreden voor de grote prijs!

Heb jij altijd al een ultrawedstrijd willen rijden? Dan is dit je kans!

Succes met trainen en we zien je graag aan de start!
De AmPa-commissie

P.S. Het gebruiken van een volgauto is verplicht. Er is uitgegaan van één volgauto per team.
Het is ook mogelijk om een volgauto te delen met een ander team (dus bijvoorbeeld dat er twee aparte teams zijn met één gedeelde auto). Dit kan worden aangegeven in het formulier.
De volgauto is zowel voor veiligheid en voorzieningen van de fietsers onderweg, als het terugkomen naar Nederland per team. Zorg er dus voor dat je erop let dat je volgauto de teamleden en de fietsen zelf mee naar Nederland kan nemen. SKITS verzorgt geen terugreis

Praktische Informatie

Start: 14 Juni 12:00 uur
Kosten: €60 p.p.
Inschrijfdatum: 2 Juni

Deelname op eigen risico

De inschrijving voor dit jaar is dicht

Sponsoren