Lid worden!

Velden met een * zijn verplicht.

Enthousiast geworden door alle prachtige SKITS-verhalen? Ben je er eindelijk ook achter dat SKITS de leukste vereniging is? Zoek niet verder, hier ben je op de juist plaats!

Via het formulier hieronder op de pagina kun je je inschrijven als lid van SKITS. In het menu hiernaast kun je echter eerst nog wat meer informatie vinden die handig kan zijn voor nieuwe leden.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens


StudieInloggegevens

Hiermee kan je straks inloggen als je gegevens allemaal kloppen, dus onthoud deze


Machtigingsformulier

Om je lidmaatschap te incasseren hebben we een ingevuld machtigingsformulier nodig, deze vind je hier onder. Machtigingsformulier_SKITS

* Je mag altijd een foto van een ingevuld machtigingsformulier hier uploaden. Doe dit ook als je tijdens de introweek of open week een machtigingsformulier hebt ingevuld. Mail anders naar secreataris@SKITS.nl. 


Overig

Privacybeleid

Privacybeleid leden der A.S.S.W.S.V. SKITS 


Beeldmateriaal

Let op als je niet akkoord gaat met het plaatsen van beeldmateriaal zullen je foto's nergens gepubliceerd worden dus zul je ze zelf ook niet zien. We doen niet aan persoonlijk foto's nasturen. Mocht je achteraf na het plaatsen van het beeldmateriaal bezwaar willen maken tegen geplaatst beeldmateriaal kan dit natuurlijk altijd door te mailen naar bestuur@SKITS.nl


Sponsoren

Jaap Eden
36
SSA
Hyro Sports
SVU
USC

Realisatie: verenigingenweb