Open trainingen

Wil je een keer proberen of SKITS iets voor jou is? Kom kennis maken met SKITS tijdens een van de open trainingen! Deze open trainingen zijn opengesteld voor alle geïnteresseerde studenten, die graag meer willen weten over SKITS, de trainingen en alle andere activiteiten die door SKITS worden georganiseerd.

Dit jaar zal de open week plaatsvinden van 5 t/m 11 september en zoals de naam al zegt zijn al onze trainigen en evenementen dan gratis voor iedereen toegankelijk!

Op 5 september starten we met een open droogtraining in het Amsterdamse bos. 

Op 6 september hebben wij een open borrel in een kroeg in de stad! Leuk om ook het gezellige deel van de vereniging eens mee te maken. 

Op 8 september is er een maandelijkse toertocht, waarbij er een rustig rondje gefietst wordt gefietst van ongeveer 80-100 km, met een terrasje tussendoor! Je bent van harte welkom als je een klein beetje ervaring hebt met een racefiets. 

Op 10 september organiseren wij weer een Open Social Cycle, waarbij we om 18.30 beginnen met een training en daarna gezamelijk gaan eten bij het Sportcentrum van de VU op Uilenstede. Het perfecte moment om andere fietsende SKITS'ers te leren kennen! Ook hierbij is het mogelijk om een racefiets te lenen. Geef je op via Open Social Cycle. Meer informatie over de Social Cycle? Klik hier!

Op 11 september sluiten we de week af met een open skeelertraining in het Diemerpark. Skeelers kun je gratis lenen en deze training is ook geschikt voor beginners! Stuur even een mailtje naar schaatsen@skits.nl als je skeelers wilt lenen. 

Wil je graag meer informatie over de Open week of heb je andere dringende vragen over lid worden bij SKITS? Stuur een mailtje naar secretaris@skits.nl

Sponsoren

SVU
USC
Hyro Sports
Jaap Eden
36
Cor Mantel 2wielers

Realisatie: verenigingenweb