U bent hier:

Clinics

Wielerclinics

SKITS biedt: Wielerclinics voor Studentenverenigingen/Studenten rondom Amsterdam! 

Voor 10 euro per persoon wordt u onder begeleiding van een ervaren trainer en ervaren studenten door het mooiste natuurschoon rondom Amsterdam geleid. De wielerclinic wordt verzorgd op twee niveaus: 

Beginner
Voor de beginnende wielrenner hanteren we omwille van de veiligheid een limiet van maximaal 9 deelnemers. Bij deelname aan deze clinic is het mogelijk een fiets te lenen. De eerste vaardigheden voor wielrennen worden geoefend, de regels voor fietsen in een peloton worden besproken en er wordt aandacht besteed aan de bochten. Het actieve gedeelte neemt ongeveer een uur in beslag, waarna we de clinic ook nog een beetje nabespreken.

Gevorderden
Voor de gevorderde wielrenner ziet het programma er iets anders uit. We gaan uit van ervaring met het rijden in een groep, dus de maximale capaciteit voor deze clinic is 20 personen. Het is mogelijk een fiets te lenen, maar eerdere ervaring is vereist. De intensiteit van deze clinic ligt hoger dan bij de beginners en er zullen moeilijkere technische oefeningen gedaan worden.

Voor vragen of verzoeken klik hier 

Tot snel op de fiets! 

Sponsoren