Informatie voor nieuwe leden

Een leuke studententijd bestaat uit meer dan studeren alleen! Juist het leven naast het  studeren maakt je studententijd zo speciaal. Voor iedereen die naast zijn studie sportief bezig wil zijn is SKITS dé studentensportvereniging van Amsterdam waar sport en gezelligheid samenkomen.

SKITSers houden van schaatsen en wielrennen, maar zeker ook van feestjes. Oftewel, SKITS is dé ideale vereniging voor sportieve studenten om andere studenten in Amsterdam te leren kennen. Twijfel dus niet langer en kies voor een onvergetelijke studententijd, kies voor SKITS!

Introperiodes van SKITS

Je lidmaatschapsformulier is ingevuld en opgestuurd, wat nu? Je krijgt bevestiging van je lidmaatschap van de secretaris van SKITS. Tevens krijg je bij deze bevestiging informatie over jouw SKITS-introductieperiode.

Lid worden bij SKITS kan in principe het hele jaar door. Wel raden we aan om je in augustus/september in te schrijven. Dan is namelijk het introweekend voor nieuwe leden. Deze introperiode is dus in september, bij de start van het academische jaar. Voor de sporten betekent dit het volgende: je pakt bij deze introperiode nog het staartje van het wielerseizoen mee en deze periode is voorafgaand aan het schaatsseizoen. Vanaf dit jaar worden er het hele jaar door de zogenoemde eerstejaars activiteiten georganiseerd door de PromoCie, zo leer je de rest van de eerstejaars en uiteindelijk ook de rest van de vereniging goed kennen.
Daarnaast kan je als je lid wordt onderdeel worden van een SKITS-familie, onder toeziend oog van je ouders groei je zo uit tot waardig SKITSer. 

Meld je je aan buiten de periode augustus/september of maart/april wees dan niet getreurd. In plaats van een introweekend krijg je twee maaltijden bij de Social Cycle of Social Skate gratis!

Open activiteiten 2019

Donderdag 22 augustus: Open borrel. Tijd 21:00 - 02:00. Locatie Hannekes Boom
Dinsdag 3 september: Open skeelertraining. Tijd: 18:00-19:30. Locatie USC Science Park
Woensdag 4 september: Open droogtraining. Tijd 19:30 - 21:00. Locatie Jaap Eden 
Donderdag 5 september: Open borrel. Locatie wordt nog bekend gemaakt
Zaterdag 7 september: Open Toertocht: Tijd: 10:00 - 15:00. Locatie USC Science Park
LET OP: ANDERE DATUM
Zaterdag 7 september
: Open Social Skate met eten, schaatsen en borrelen. Tijd: 18:30 - 22:00. Locatie Jaap Eden 
(*Inschrijven kan hiervoor via de volgende link tot vrijdag avond 20:00 uur)
Maandag 9 september: Open Social Cycle. Fietsen + eten. Tijd 18:15 - 21:00. Locatie SVU 
(*Inschrijven kan hiervoor via de volgende link tot zondag avond 20:00 uur)

Wil je graag meer informatie over de open training of heb je andere dringende vragen over lid worden bij SKITS? Stuur een mailtje naar secretaris@skits.nl

Wat houdt de SKITS-introperiode in?

De Introductieperiode start tijdens het Introweekend en betekent samen sporten, gezellige Socials, borrels, en feestjes. Gedurende deze weken zul je met een groepje van ongeveer 8 andere nieuwe SKITSers, begeleid door twee enthousiaste ouderejaars SKITSers, gaan trainen en wegwijs worden gemaakt binnen de vereniging.

Je traint in ieder geval 1 keer per week op de avond van de Social, maar daarnaast kun je (met je groepje) nog meedoen aan de andere trainingen die SKITS aanbiedt. Zet naast de trainingen in ieder geval het introweekend op 27 tot en met 29 september in je agenda! Tijdens het introweekend  zul je voor het eerst kennis maken met jouw introgroepje en jouw ‘papa en mama’ leren kennen. We blijven in de buurt van Amsterdam en sluiten het weekend af met het introfeest. 

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij SKITS!

Sponsoren

SSA
36
USC
Hyro Sports
Jaap Eden
SVU

Realisatie: verenigingenweb