Informatie voor nieuwe leden

Een leuke studententijd bestaat uit meer dan studeren alleen! Juist het leven naast het studeren maakt je studententijd zo speciaal. Voor iedereen die naast zijn studie sportief bezig wil zijn is SKITS dé studentensportvereniging van Amsterdam waar sport en gezelligheid samenkomen. Zeker nu veel college's en lessen online plaatsvinden is SKITS de ideale plek voor sociale contacten. 

SKITSers houden van schaatsen en wielrennen, maar zeker ook van feestjes. Oftewel, SKITS is dé vereniging voor sportieve studenten om andere studenten in Amsterdam te leren kennen. Twijfel dus niet langer en kies voor een onvergetelijke studententijd, kies voor SKITS!

Introperiodes van SKITS

Je lidmaatschapsformulier is ingevuld en opgestuurd, wat nu? Je krijgt bevestiging van je lidmaatschap van de secretaris van SKITS. Tevens krijg je bij deze bevestiging informatie over jouw SKITS-introductieperiode.

Lid worden bij SKITS kan in principe het hele jaar door. Wel raden we aan om je in augustus/september in te schrijven. Dan wordt namelijk de introdag voor nieuwe leden georganiseerd. Deze introperiode is dus eind september/begin oktober, bij de start van het academische jaar. Voor de sporten betekent dit het volgende: je pakt bij deze introperiode nog het staartje van het wielerseizoen mee en deze periode is voorafgaand aan het schaatsseizoen. Vanaf dit jaar worden er het hele jaar door de zogenoemde eerstejaars activiteiten georganiseerd door de PromoCie, zo leer je de rest van de eerstejaars en uiteindelijk ook de rest van de vereniging goed kennen.
Daarnaast kan je als je lid wordt onderdeel worden van een SKITS-familie, onder toeziend oog van je ouders groei je zo uit tot waardig SKITSer. 

Meld je je aan buiten de periode augustus/september of maart/april wees dan niet getreurd. In plaats van de introdag krijg je twee maaltijden bij de Social Cycle of Social Skate gratis!

Open activiteiten 2020

Na de Amsterdamse introductieweken organiseert SKITS nog een OPEN week in september waar iedereen gratis een kijkje kan nemen in het leven van een SKITSer, denk daarbij aan 
- Een Social met een wielertraining & hoogswaarscijnlijk een schaatstraining 
- Een borrel
- Een droogtraining
- Een toertocht  
En de mogelijkheid om heel veel gezellig SKITSers te ontmoeten!! 
Na deze open week worden er nog regelmatig open trainingen georganiseerd. 

De exacte planning komt te staan in de voorpagina op www.SKITS.nl dus hou onze site in de gaten. Wil je graag meer informatie over de open training of heb je andere dringende vragen over lid worden bij SKITS? Stuur een mailtje naar secretaris@skits.nl

Wat houdt de SKITS-introperiode in?

De Introductieperiode start tijdens de introdag en betekent samen sporten, gezellige Socials, borrels, en feestjes. Gedurende deze weken zul je met een groepje van ongeveer 8 andere nieuwe SKITSers, begeleid door twee enthousiaste ouderejaars SKITSers, gaan trainen en wegwijs worden gemaakt binnen de vereniging.

Tijdens de introdag begin oktober zul je voor het eerst kennis maken met jouw introgroepje en jouw ‘papa en mama’ leren kennen. Na de introdag wordt er regelmatig iets leuks gepland met je groepje, zoals bijvoorbeeld samen eten voor een borrel, samen naar een social, sinterkerst vieren en ga zo maar door.

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij SKITS!

Sponsoren

USC
36
Hyro Sports
SVU
SSA
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb