U bent hier:

Schaatsen Hoofdpagina

Het unieke van schaatsen is eigenlijk niet uit te leggen. Op twee smalle ijzertjes op glad ijs op de been blijven en dan ook nog eens heel hard kunnen gaan!

Het unieke van schaatsen bij SKITS is dat vooral ook absolute beginners heel welkom zijn om het bij ons te komen leren. De trainingen zijn zeer goedkoop en wij hebben al het materiaal. Eerst uitproberen voordat je gaat investeren!

Heb je de smaak te pakken dan kun je je op alle manieren verder ontwikkelen. Recreatief/meer competitief/wedstrijdgericht.

Voor iedereen van beginner tot topper is plaats bij SKITS. SKITS heeft de faciliteiten om een beginner naar de top te brengen. Ambitie, talent, discipline zijn dan wel vereisten. Marathonploeg Port of Amsterdam vormt de schaatstop van SKITS. Ze rijden in de hoogste competities van Nederland.

Maar het mag ook een onsje minder. Wedstrijdjes doen kan op alle niveaus en op vele manieren, of helemaal niet. Schaatsen kan ook puur voor het plezier van het glijden!

Schaatsen bij SKITS doe je: om in de buitenlucht in beweging te zijn; om op die prachtige Jaap Edenbaan andere mensen te ontmoeten; om je zelf te meten, uit te dagen en te verbeteren. Maar vooral: gewoon omdat het lekker is.

SKITS: sportief, sociaal, gezond, gezellig.

Sponsoren