Basislidmaatschap

Bij uitzondering van de wedstrijdrenners van Team SKITS die een amateurlicentie aanvragen, kan je bij SKITS ook een basislidmaatschap aanvragen voor clubwedstrijden, trainingswedstrijden, studentencupwedstrijden, mountainbike- en crosswedstrijden en korting op evenementen als toertochten. Dit lidmaatschap van ongeveer €11,50,-  is dus noodzakelijk als je dat wat je geleerd hebt bij Kees, eens in een wedstrijd wil toepassen. Je basislicentie is gedurende het jaar geldig. Heb je interesse in een basislidmaatschap van de KNWU, volg dan onderstaande stappen. Voor vragen mail naar wielrennen@SKITS.nl

Basislidmaatschap aanvragen

1. Je vult het formulier hieronder in (let op, hier moet je voor ingelogd zijn!). Deze gegevens worden verstuurd naar SKITS en je wordt aangemeld bij de KNWU. Hierover krijg je automatisch bericht. Let op, je moet ingelogd zijn om het inschrijfformulier te kunnen invullen.

2. De commissaris wielrennen voegt je toe als lid van A.S.S.W.S.V.SKITS, je bent nu in het bezit van een KNWU basislicentie bij A.S.S.W.S.V. SKITS, je ontvangt basislicentie binnenkort op je deurmat!

Koers!

Nu je je basislidmaatschap hebt aangevraagd is het tijd om eens te gaan proeven aan het koersen of het moountainbiken/crossen! Voor alle informatie hierover, neem een kijkje op deze pagina voor het wielrennen en hier voor het mountainbiken/crossen.

Inschrijven:

Sponsoren

Jaap Eden
36
Hyro Sports
SVU
USC
Uzuma
Cor Mantel 2wielers

Realisatie: verenigingenweb