Activiteiten

Het hele jaar door organiseert SKITS speciale wieler-activiteiten. Een selectie uit het aanbod vind je op deze pagina. Voor een actueel overzicht aan activiteiten, zie de kalender.

FIETSWEEKENDEN

Ieder jaar organiseert SKITS twee fietsweekenden. Op het fietsweekend staat natuurlijk fietsen centraal in het programma. Maar daarnaast is er ook plaats voor georganiseerde activiteiten door de AC (zoals een pubquiz) en dansjes in plaatselijke beruchte kroegen of in de locatie zelf. Daarnaast heeft SKITS ook jaarlijks een mountainbikedag.

ZOMERREIS

Ieder jaar reist er een groep SKITS’ers af naar een mooie bestemming voor een onvergetelijke week vol met fietsen door de bergen en andere activiteiten. De zomerreiscommissie is inmiddels druk bezig met het organiseren van zomerreis 2017. Die zal dit jaar plaatvinden van 7 juli tot en met 15 juli. Meer informatie hierover volgt snel!

AMSTERDAM-PARIJS

Op zaterdag 17 juni, klokslag 12:00, fiets SKITS van Amsterdam naar Parijs! Dit jaar voor de tiende keer, een jubileum!
Amsterdam-Parijs is een wielerwedstijd over 500km. In een tweetal rijd je de afstand tussen de twee plaatsen, en zorg je dat je binnen 48 uur na de start onder de Eiffeltoren in Parijs staat. Hoe je precies rijdt mag je zelf weten. Kijk op de speciale pagina voor uitslagen, foto’s, filmpjes en verslagen.

Sponsoren

36
Hyro Sports
SVU
Cor Mantel 2wielers
Uzuma
USC
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb