Wedstrijden

Naast de trainingen en de wielerweekenden is het natuurlijk ook heerlijk om competitief bezig te zijn op de fiets! Binnen en buiten SKITS is er een veelheid aan mogelijkheden om in wedstrijdverband te wielrennen. Zo hebben we onze eigen tijdritcompetitie, doorgaans bestaande uit vier tijdritten en de clubkampioenschappen. Ook organiseren we elk jaar de Sudentencup Amsterdam als onderdeel van de SWN Studentencup. Jaarlijks wordt door een van de studentenwielerverenigingen van Nederland het Nederlands Studenten Kampioenschap georganiseerd, waar SKITS altijd in grote getale aanwezig is!

Belangrijk om te weten: rijdt de studentencups in je SKITS shirt! Hiermee verzamelen we punten voor het eindklassement.

Wil je het hele seizoen door wedstrijden rijden? Dan is Team SKITS iets voor jou! Samen afzien, bij elkaar in het wiel hangen en gloriëren!

‘Team SKITS is een groep charmante jonge mannen en vrouwen met een voorliefde voor de fiets en de koers.’

Basislidmaatschap

Bij uitzondering van de wedstrijdrenners van Team SKITS die een amateurlicentie aanvragen, kan je bij SKITS ook een basislidmaatschap aanvragen voor clubwedstrijden, trainingswedstrijden, studentencupwedstrijden, mountainbike- en crosswedstrijden en korting op evenementen als toertochten. Dit lidmaatschap is dus noodzakelijk als je dat wat je geleerd hebt bij Kees, eens in een wedstrijd wil toepassen. SKITS betaalt je basislidmaatschap, dus het kost je niets! Heb je interesse in een basislidmaatschap van de KNWU, klik dan hier.

Uitslagen GNSK 2019

In 2019 vond het GNSK plaats in Amsterdam op het Science Park en kwam SKITS de eer toe om de wielerwedstrijden te organiseren. De uitslagen van de verschillende onderdelen zijn hier te vinden.

Heren
Ploegentijdrit
Afvalkoers (heats)
Afvalkoers (finale)
Individuele tijdrit
Criterium
Einduitslag

Dames
Ploegentijdrit
Afvalkoers (heats)
Afvalkoers (finale)
Individuele tijdrit
Criterium
Einduitslag

Sponsoren

USC
36
Hyro Sports
Jaap Eden
SSA
SVU

Realisatie: verenigingenweb