Wedstrijden

Naast de trainingen en de wielerweekenden is het natuurlijk ook heerlijk om competitief bezig te zijn op de fiets! Binnen en buiten SKITS is er een veelheid aan mogelijkheden om in wedstrijdverband te wielrennen. Zo hebben we onze eigen tijdritcompetitie, doorgaans bestaande uit vier tijdritten, een ploegentijdtit en de clubkampioenschappen op het parcours van ARC Ulysses. Jaarlijks wordt door een van de studentenwielerverenigingen van Nederland het Nederlands Studenten Kampioenschap georganiseerd, waar SKITS altijd in grote getale aanwezig is!

Wil je het hele seizoen door wedstrijden rijden? Binnen SKITS is er een groep wedstrijdrenners voor zowel dames als heren. Samen afzien, bij elkaar in het wiel hangen en gloriëren!

TEAMS

Heren Team SKITS‘Team SKITS is een groep charmante jongemannen met een voorliefde voor de fiets en de koers.’ , aldus de Ridders van het Ronde Wiel over Team SKITS

Dames Team SKITS‘Na het toegenomen succes van de wielrennende SKITS dames wordt het tijd om de krachten te bundelen in een team.’, aldus De Jonkvrouwen van het Ronde Wiel over het damesteam. 

BASISLIDMAATSCHAP

Bij uitzondering van renners van Team SKITS die een amateur licentie aanvragen, kan je via de KNWU een basislidmaatschap aanvragen voor clubwedstrijdjes en korting op evenementen als toertochten. Dit lidmaatschap van € 11,50,-  is dus noodzakelijk als je dat wat je geleerd hebt bij Kees, eens in een wedstrijd wil toepassen, of bijvoorbeeld als je bij de wedstrijd dames van SKITS wil horen. Het is ook handig als je dit jaar met SKITS wat toertochten wilt rijden. Heb je interesse in een basislidmaatschap van de KNWU, klik dan hier.

Sponsoren

36
Uzuma
Cor Mantel 2wielers
SVU
Hyro Sports
Jaap Eden
USC

Realisatie: verenigingenweb