U bent hier:

Topsport

SKITS is een vereniging waar sport en daarbij sportprestaties voorop staan. Door de jaren heen heeft SKITS meerdere topsport teams op verschillende disciplines weten op te zetten. Hier zijn wij als vereniging erg trots op. 

Onze topsport teams

Team Port of Amsterdam / SKITS
Team Port of Amsterdam / SKITS  is grootste schaats marathonploeg van Nederland wat verbonden is aan onze verening. Met verschillende teams doen ze mee aan regionale en landelijke wedstrijden en strijden ze mee in de top van Nederland. 

Team SKITS
Team SKITS is het deel competitieve wielrenners binnen SKITS. Competitief betekent wedstrijden rijden en een studentenploeg is hiervoor het perfecte platform, door een mix van sportiviteit en gezelligheid. De dames rijden vooral wedstrijden in de funklasse en de heren bij de amateurs.

Schaatsteam SKITS 
Schaatsteam SKITS is het deel competitieve langebaan schaatsers binnen SKITS. Samen vormen zij een mooie trainingsgroep die samen trainen en alle IUT's (Inter Universitaire Toernooien) en NSK's (Nederlandse Studenten Kampioenschappen) afgaan door het hele land. Daarnaast rijden sommige van hun ook regionale langebaanwedstrijden. 

Sponsoren