U bent hier:

Tijdritcompetitie

Tijdritcompetitie 2021

Ook dit jaar is weer een tijdritcompetie. De competitie gaat over 3 tijdritten waarvan de twee beste tijdritten meetellen voor het klassement.

 De tijdritcompetitie is niet alleen bedoeld voor de echte wedstrijdwielrenners, maar zal ook een gelegenheid zijn voor sommigen om voor het eerst aan een tijdrit mee te doen. Iedere SKITSer is dus meer dan welkom om mee te doen!

Programma 2021

Woensdag 1 september: Abcoude (18,7 km)
woensdag 15 september: Waterland (7,6km)
maandag 20 september: A2 (2,2 km)

De tijdritten vinden plaats tijdens de Kees-trainingen op de maandag- en woensdagavond. Tijdens een tijdrit start de training zoals gewoonlijk vanaf het normale vertrekpunt en op het normale tijdstip. Hiervandaan wordt gezamenlijk naar het startpunt van de tijdrit gereden. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. De tijdritcompetitie staat natuurlijk bekend om de felbegeerde prijzen welke te winnen zijn, dus wees erbij!

Wil je zelf meehelpen met het organiseren van wedstrijden binnen SKITS zoals de tijdritcompetite? Dat komt mooi uit want de WedCie zoekt nieuwe leden. Wees niet verlegen en stuur ons een berichtje!

Uitslagen 2021

Uitslagen 2020

PROGRAMMA 2020

Elke zondagavond komt het segment voor de komende week online! Hieronder vindt je een overzicht met de segmenten en de planning. 
27 april - 3 mei: A2
4 mei - 10 mei: Waterland 
11 mei - 17 mei: Botshol
18 mei - 24 mei: Amsterdam - Rijnkanaal 

REGLEMENT 2020 

Deelname: Alle leden van SKITS mogen deelnemen aan de tijdritcompetitie. Elk deelnemend SKITS-lid moet lid zijn van de SKITS Strava groep, i.v.m. tijdregistratie.
Tijdritten: Voor elke week wordt een nieuwe tijdrit bekendgemaakt op de website, Facebook en/of de SKITS Newsfeed. Alle deelnemers hebben dan vervolgens één week de tijd om de snelste tijd neer te zetten op het desbetreffende Strava-segment. Er is geen limiet op het aantal pogingen.
Stayeren is niet toegestaan, de tijdrit dient alleen verreden te worden. Wel mag er met een vliegende start gestart worden. De tijdrit mag alleen gereden worden met een racefiets of tijdritfiets.
Veiligheid: In deze tijden is veiligheid nog belangrijker dan anders. Zorg ervoor dat je geen gevaar bent voor jezelf en anderen. Neem geen onnodige risico’s tijdens een poging, er is genoeg tijd in de week om een nieuwe poging te doen. Haal altijd met minimaal anderhalve meter afstand in en wees voorzichtig op kruispunten en in bochten.
Overig: In alle gevallen waarin dit reglement niet voldoet beslist de WedCie.

RECENTE WINNAARS

Jaar Winnaar heren Winnaar dames
2005 Niels Veenman  
2006 Erik Jan Seeleman  
2007 Simon Polstra  
2008 Roel Gerritsen  
2009 Giel de Nijs  
2010 Vincent Groen  
2011 Erik Dietrich Martine van der Herberg
2012 Hans Matthijs Peters Martine van der Herberg
2013 Joost Korse Joanne Groeneveldt
2014 Hans Matthijs Peters Joanne Groeneveldt
2015 Gijs Beets Joanne Groeneveldt
2016 Max Baneke Francina Dekker
2017 Bauke de Haan Francina Dekker
2018 Douwe Bos Judith Krabbenborg
2019  Fedor Tillie Judith Krabbenborg 
2020 Bart Vreugdenhil Judith Krabbenborg

Sponsoren