U bent hier:

Over de Vereniging

SKITS IS DÉ AMSTERDAMSE STUDENTEN SCHAATS-, WIELER- EN SKEELERVERENIGING!

Een vereniging waar sport en gezelligheid samenkomen! SKITSers houden van schaatsen en wielrennen, maar ook van een feestje. Oftewel, SKITS is de ideale vereniging voor sportieve studenten om andere studenten in Amsterdam te leren kennen.  We trainen op ieder niveau, van beginner tot elite, en blijven graag hangen voor een drankje! SKITS telt zo’n 300 leden, die studeren in Amsterdam en omgeving. Net als haar leden is SKITS sportief, sociaal en slim!

Bekijk het promofilmpje om een beeld te krijgen bij SKITS en lees daarna hieronder verder!

Sportief
Bij SKITS kan je in de wintermaanden schaatsen en in de zomer fietsen. Op ieder niveau, dus voor iedereen! Je kan bij SKITS terecht van absolute beginner tot wedstrijdsporter. De instaptrainingen zijn ideaal om te beginnen en we bieden voor zowel het schaatsen als het wielrennen licenties aan via SKITS en training op bijbehorend niveau. De wekelijkse trainingen zorgen ervoor dat je snel veel leden leert kennen van verschillende niveaus.

Sociaal
Social SKITS is hét moment waarop SKITSers elkaar iedere week tegenkomen. Na een training wordt er met z’n allen gegeten en blijven we hangen om gezellig samen wat te drinken. Naast de wekelijkse Social organiseert SKITS onder andere een twee wekelijkse borrel, weekenden weg, themafeesten, een zomer- en een winterreis en een gala. En dit is nog maar een greep uit alle activiteiten!

Slim
Naast sport en gezelligheid heeft SKITS haar leden nog meer te bieden. Omdat we allemaal studenten zijn biedt SKITS verschillende mogelijkheden waar leden zich kunnen ontwikkelen op academisch en organisatorisch gebied. In de mooie commissies die SKITS rijk is, kan jij enorm veel leren en een mooie tijd beleven met een groepje SKITSers door je steentje bij te dragen aan het organiseren van een gave SKITS-activiteit. Verder brengt SKITS je in contact met onze partners door middel van een bijbaantje of stageplaats.

Kom naar ons toe!
Wil jij kennismaken met SKITS? Dat kan! Kom een keer kijken bij een van de trainingen of kom eens naar de borrel! Alle activiteiten vind je hier.

Overtuigd? Hier kan je lid worden. Twijfel je of heb je vragen? Stel ze via het contactformulier.

Tot op de komende SKITS-activiteit!

Sponsoren