Nieuws

Gefilterd op: SKITS Activiteitenterug naar overzicht
 • Alweer het laatste fietsweekend van dit kalenderjaar zal plaatsvinden van 29 september tot 1 oktober in Schin op Geul. We reizen met z'n allen af naar Zuid-Limburg om daar twee/drie dagen lang te fietsen in de heuvels. Naast het fietsen zullen we natuurlijk genieten van een heerlijke Limburgse vlaai op het terras en van een aantal biertjes in de kroeg in Valkenburg. Wil jij nog voor een laatste keer genieten van het prachtige heuvel landschap? Ga dan mee! De inschrijvingen zijn inmiddels geopend.

 • Het is donderdagochtend, samen met mijn bijrijder Josefien sta ik in de file op de Eindhovense randweg. “Ik denk eigenlijk wel dat het Hemelvaartweekend het mooiste SKITS-weekend is” opper ik: met z’n vijftigen, vier dagen lang fietsen door het Ardeense natuurschoon met zomerse temperaturen, kan het leven nog beter worden?

 • Het zonnetje begint zo langzamerhand ons landje te verwarmen, dat is de FC natuurlijk niet ontgaan. Vandaar dat de aankomende borrel een zomers sfeertje heeft! Donderdag 7 juli zullen we beginnen met een BBQ en hier na duiken we de kroeg in bij Genootschap der Geneugten. Tot slot natuurlijk een after, waarbij het streven is om een keertje niet in de Gieter te eindigen ;) 
  Zet het alvast in je agenda, details volgen snel!

  Kusjes van de FC

 • Na maandenlang voorbereiden werd afgelopen weekend het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap verreden, en hoe! Hieronder een verslag van beide dagen vanuit het hart van de wedstrijd.

 • Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen en te eten met SKITS? Meld je dan aan voor de Open Social Cycle op dinsdag 16 juni.   De avond ziet er als volgt uit:

  18:30 - Wielertraining of Social Rondje
  20:30 - Gezamenlijk eten

  Hier vind je meer info over de beide Social Cycle trainingen

 • DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!!!

  Dit jaar gaat SKITS naar Ötztal, Oostenrijk! Daar is een groot huis afgehuurd met een terras, bar, pooltafel en een heuse bioscoop. Het huis is omgeven door bergen en in het gebied bevinden zich een paar van de mooiste beklimmingen van Oostenrijk. Uiteraard kan er ook door het langgerekte dal gefietst worden. Verder kan er gemountainbiked, gewandeld, gezwommen en gejodeld worden (liefst wat verder van de rest vandaan). 

  Inschrijven kan via de evenementpagina HIER

 • Dit jaar deden er voor het eerst niet één, maar twee SKITS teams mee aan de Batavierenrace. Tijdens deze 43e editie van de grootste studenten estafetteloop van Europa was er één team dat ging voor de toppresties (SKITS Bierteam #1) en één gezelligheidsteam (SKITS Bierteam #2).

Sponsoren

Jaap Eden
Cor Mantel 2wielers
SVU
USC
36
Hyro Sports

Realisatie: verenigingenweb