Nieuws

Gefilterd op: SKITS Activiteitenterug naar overzicht
 • De laatste uurtjes op het ijs zijn al weer ver achter ons, maar zomerse temperaturen zijn nog niet bereikt, dus hoogste tijd om terug te blikken op een succesvol CK Schaatsen. Rijders konden de 500 &1000 rijden, of de 500&1500. Bij de heren werd bij de kortere afstanden de winst gepakt door Max en bij de dames door Yarha.  Bij de langere afstanden gingen Bart en Lotte er met de winst vandoor. Nadat de schaatsen weer uitgetrokken waren en de meeste schaatsers het zuur al in de benen hadden zitten werden ze nog een keer aangetrokken voor het laatste onderdeel van de avond: de mass start samen met ZTIKZ. Bij de dames ontstond al snel een kopgroep met twee ZTIKZers en één SKITSer, uiteindelijk ging Maaike er met de winst vandoor. Bij de heren bleef het meer bij elkaar, en na een vroege eindsprint van Bart ging hij er met de winst vandoor. Voor de uitslagen, klik hier
   

 • Clubkampioenschap Skeeleren

  Wedstrijdcommissie

  Donderdag 25 september werd het clubkampioenschap skeeleren gehouden in het Diemerpark. Deelnemers: 5 dames en 1 heer. Door een gebrek aan deelnemers was de herencompetitie dit jaar niet zo spannend. Bij de dames werd het een mooie competitie waarbij de strijd om de eerste plek ging tussen Judith Krabbenborg,Talitha van Zuilen en Milanne Buiten. De dames bleken op de drie onderdelen, bestaande uit een 1100 meter tijdrit, een slalom en een 200 meter sprint, aan elkaar gewaagd.

 • Amsterdam - Parijs 2018
  Op zaterdag 16 juni om 12.00 zal voor de 11e keer het startschort klinken voor het prachtige wielerevenement Amsterdam-Parijs !
  Amsterdam - Parijs is een uniek tocht van ongeveer 500 kilometer, uiteraard te volbrengen per stalen ros. Studenten (en oud-studenten) uit heel Nederland doen mee aan dit sportieve evenement. In tweetallen zullen de wielrenners, met hun trouwe volgers in de  auto, binnen 48 uur van Amsterdam naar Parijs fietsen. Het ene team fietst zo snel mogelijk, kop over kop zonder te stoppen naar Parijs, terwijl andere teams nog proberen te genieten van de omgeving.

  Ben jij die waaghals die mee wil doen met dè wielerwedstrijd van het jaar? Inschrijven kan via deze link

  Je start in Amsterdam, en finisht in ❤tje Parijs onder de Eiffeltoren.

  Dus voor wie liefde heeft voor fietsen is dit zeker een aanrader !!!


  De inschrijving sluit 31 mei 2018, dit is tevens de uiterste (kosteloze) afmelddatum.

 • Alweer het laatste fietsweekend van dit kalenderjaar zal plaatsvinden van 29 september tot 1 oktober in Schin op Geul. We reizen met z'n allen af naar Zuid-Limburg om daar twee/drie dagen lang te fietsen in de heuvels. Naast het fietsen zullen we natuurlijk genieten van een heerlijke Limburgse vlaai op het terras en van een aantal biertjes in de kroeg in Valkenburg. Wil jij nog voor een laatste keer genieten van het prachtige heuvel landschap? Ga dan mee! De inschrijvingen zijn inmiddels geopend.

 • Het is donderdagochtend, samen met mijn bijrijder Josefien sta ik in de file op de Eindhovense randweg. “Ik denk eigenlijk wel dat het Hemelvaartweekend het mooiste SKITS-weekend is” opper ik: met z’n vijftigen, vier dagen lang fietsen door het Ardeense natuurschoon met zomerse temperaturen, kan het leven nog beter worden?

 • Het zonnetje begint zo langzamerhand ons landje te verwarmen, dat is de FC natuurlijk niet ontgaan. Vandaar dat de aankomende borrel een zomers sfeertje heeft! Donderdag 7 juli zullen we beginnen met een BBQ en hier na duiken we de kroeg in bij Genootschap der Geneugten. Tot slot natuurlijk een after, waarbij het streven is om een keertje niet in de Gieter te eindigen ;) 
  Zet het alvast in je agenda, details volgen snel!

  Kusjes van de FC

 • Na maandenlang voorbereiden werd afgelopen weekend het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap verreden, en hoe! Hieronder een verslag van beide dagen vanuit het hart van de wedstrijd.

 • Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen en te eten met SKITS? Meld je dan aan voor de Open Social Cycle op dinsdag 16 juni.   De avond ziet er als volgt uit:

  18:30 - Wielertraining of Social Rondje
  20:30 - Gezamenlijk eten

  Hier vind je meer info over de beide Social Cycle trainingen

 • DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!!!

  Dit jaar gaat SKITS naar Ötztal, Oostenrijk! Daar is een groot huis afgehuurd met een terras, bar, pooltafel en een heuse bioscoop. Het huis is omgeven door bergen en in het gebied bevinden zich een paar van de mooiste beklimmingen van Oostenrijk. Uiteraard kan er ook door het langgerekte dal gefietst worden. Verder kan er gemountainbiked, gewandeld, gezwommen en gejodeld worden (liefst wat verder van de rest vandaan). 

  Inschrijven kan via de evenementpagina HIER

 • Dit jaar deden er voor het eerst niet één, maar twee SKITS teams mee aan de Batavierenrace. Tijdens deze 43e editie van de grootste studenten estafetteloop van Europa was er één team dat ging voor de toppresties (SKITS Bierteam #1) en één gezelligheidsteam (SKITS Bierteam #2).

Sponsoren

Hyro Sports
USC
Jaap Eden
SVU
SSA
36

Realisatie: verenigingenweb