Nieuws

Gefilterd op: Dames Team SKITSterug naar overzicht
  • Afgelopen zondag vond in samenwerking met ZTIKZ het CK Wielrennen plaats op het lastige parcours van WTC de Amstel! Bij de heren B ging de overwinning na een gezapige koers naar Douwe Bos voor Lorenzo Baars en Jochem Scheepers. Vervolgens was het de beurt aan de dames. Bij de dames B versloeg Maya Mokasay in de laatste ronde Aafke Kok. De koers bij de dames A werd gedomineerd door Judith Krabbenborg, Catalien Boelens was te sterk voor Iris Lechner in de strijd om de overige podiumplaatsen. Hierna mochten de heren A los, in de eindsprint ging de overwinning verdiend naar Bart Vreugdenhil, Jesper Koen werd 2e na een sterke laatste ronde en Niels Ruijter 3e. Aansluitend verzorgde ZTIKZ een heerlijke barbecue en was er de gezamenlijke ploegenpresentatie van Heren en Dames Team SKITS!

  • Afgelopen zaterdag (19 maart) werd de eerste studentencup van het seizoen verreden. Het parcour van 'De Spartaan' in Rijswijk was het strijdtoneel. Na een (in ieder geval voor de toeschouwer) zeer onoverzichtelijke koers rolde Rigt Kalsbeek van Dames Team SKITS soeverein als eerste over de meet. 

  • Open training Dames Team SKITS

    Commissaris Wielrennen

    Dames Team SKITS is opzoek naar nieuwe rensters!

  • Na maandenlang voorbereiden werd afgelopen weekend het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap verreden, en hoe! Hieronder een verslag van beide dagen vanuit het hart van de wedstrijd.

Sponsoren

36
SVU
USC
SSA
Jaap Eden
Hyro Sports

Realisatie: verenigingenweb