Skeeleren

Gedurende de zomermaanden (mei-september) kun je bij SKITS skeeleren op de dinsdagavond.
De eerste skeelertraining van 2017 is op 9 mei. 

Training
De skeelertraining start om 19:00 uur in het Diemerpark (de tweede groep bankjes als je van de Nesciobrug afkomt, kaartje). Bij veel regen gaat de training niet door, dit zal te lezen zijn op de ledenwall op de website. De trainingen bestaan uit duurblokken, behendigheidsoefeningen en skeelertechnieken. 

Zelf geen skeelers?
SKITS is in het bezit van een aantal leenskeelers van powerslide. Gedurende de maand mei kun je per training skeelers lenen voor 2 euro. In de daarop volgende maanden kun je de skeelers per maand lenen, voor 15 euro per maand. We kunnen niet garanderen dat de juiste maat aanwezig is! Zorg dus dat je jouw maat op tijd reserveert. Stuur voor het lenen van skeelers een mailtje naar: schaatsen@SKITS.nl

Bescherming
Een valhelm is verplicht, dit kan gewoon een fietshelm zijn. Verder zijn knie- elleboog en pols beschermers aan te raden. 

Eerste training van 2017
De eerste skeelertraining van het seizoen is op dinsdagavond 9 mei. We verzamelen de eerste weken om 18.30 voor het USC, waarna gezamelijk naar het diemerpark zal worden gefietst. 

Vragen? Stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl

Sponsoren

Jaap Eden
Uzuma
SVU
Cor Mantel 2wielers
36
Hyro Sports
USC

Realisatie: verenigingenweb