Skeeleren

Geen lid van SKITS? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden!

De skeelertrainingen zijn voor skeeleraars van elk niveau. Dus zelfs als je nog nooit op de skeelers hebt gestaan ben je welkom bij de trainingen, SKITS heeft skeelers die je kunt lenen als je zelf geen skeelers hebt. 

Aanmelden
Je dient jezelf aan te melden voor de skeelertrainingen door (eenmalig) een mailtje te sturen naar schaatsen@SKITS.nl . Hiermee zal je op de hoogte gehouden worden van het wel of niet doorgaan van de skeelertrainingen.

Zelf geen skeelers?
SKITS is in het bezit van een aantal leenskeelers van Powerslide. Deze kun je per maand lenen, voor 7.50 euro per maand. We kunnen niet garanderen dat de juiste maat aanwezig is! Zorg dus dat je jouw maat op tijd reserveert. Stuur voor het lenen van skeelers een mailtje naar: schaatsen@SKITS.nl

Bescherming
Een valhelm is verplicht, dit kan gewoon een fietshelm zijn. Verder zijn knie- elleboog en pols beschermers aan te raden. SKITS heeft ook leenhelmen ter beschikking!

Combinatietraining
De skeelertraining zal in 2020 zal tegelijkertijd met de droogtraining op de Jaap Eden ijsbaan gegeven worden. Hou jij graag van afwisseling? Kom dan naar de combi schaats- droogtraining!

Samenvatting:

Waar?

Jaap Eden IJsbaan

Wanneer?

Elke vrijdag vanaf 3 april

Hoe laat?

17:30 
De training duur tot 19:00 uur

 

Geen lid van SKITS?
Ook dan kan je meedoen aan de skeelertrainingen! De kosten bedragen €7,50 per maand, inclusief de huur van de skeelers. Om je aan te melden, stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl
NB: SKITS is een studentenvereniging! Een geldig bewijs van inschrijving aan een Nederlandse Hogeschool of Universiteit is verplicht van het jaar 2019-2020. Als je deze niet hebt, verwijzen we je graag door naar ZTIKZ!

Vragen? Stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl

Sponsoren

SVU
Jaap Eden
USC
36
SSA
Hyro Sports

Realisatie: verenigingenweb