Activiteiten

SKITS organiseert gedurende de winter allerlei schaatsactiviteiten. Op deze pagina vind je een greep uit ons aanbod. Voor een actueel overzicht van de activiteiten, kijk op de kalender.

Schaatsweekenden

Elk jaar organiseert SKITS twee schaatsweekenden. We verblijven tijdens zo’n weekend in de buurt van een ijsbaan, en natuurlijk wordt er veel geschaatst. Maar daarnaast zijn schaatsweekenden ook vooral erg gezellig, met beruchte stapavonden, candlelight dinners en het kijken van wedstrijden van de marathonjongens.

IUT

Ieder jaar organiseert SKITS het inter universitair toernooi (IUT). Een leuke, gezellige wedstrijd waar studenten vanuit het hele land aan mee doen. Een wedstrijdlicentie is voor deze wedstrijd niet nodig. 

Clubavond

Deze clubavond kent elk jaar een andere invulling door de Wedstrijdcommissie, maar is altijd een goede combinatie van sport, gezelligheid en hilariteit. De afgelopen jaren is er een ploegenachtervolging geweest, een teammarathon, 500 meter rechtsom, wedstrijdjes supersprint en de mini elfstedentocht.

Winterreis

Elk jaar reist SKITS af naar een buitenlandse ijsbaan, voor een week vol schaatsen, andere wintersport en gezelligheid. De afgelopen jaren zijn Collalbo, Inzell en Baselga de bestemmingen geweest. Legendarische verhalen gegarandeerd!

Sponsoren

USC
Jaap Eden
Uzuma
SVU
Cor Mantel 2wielers
Hyro Sports
36

Realisatie: verenigingenweb