Training

Door de huidige corona omstandigheden zijn de trainingen anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Toch is er de komende tijd een oplossing en vanaf 11 mei als volgt:

Let wel:
- Houd (ruim) 1,5 meter afstand
- Blijf altijd thuis bij klachten. Bij benauwdheid en/of koorts, dan blijven ook gezinsleden/huisgenoten thuis!

Maandag:
Algemene verenigingsbrede training voor alle SKITS leden op de Jaap Eden IJsbaan! (Tweede Pinksterdag USC)
Net zo geschikt voor fietsers als voor schaatsers! De training begint om 19:15 en je kunt vanaf 19:05 via de normale ingang naar binnen.
Denk bij deze training bijvoorbeeld aan: kracht, lenigheid, yoga, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. 

Vrijdag:
Combinatietraining van skeeleren en droogtrainen op het fietsparkours in Sloten. Dit parkour is lang, dus er is alle mogelijkheid om genoeg afstand te kunnen houden. De skeelertraining begint om 18:30, dan heb je dus je skeelers aan, en om 19:15 kun begint de droogtraining.
Deze droogtraining is wel schaatsspecifiek. Voor de duidelijkheid, dit is een combitraining, waarin je zelf keuzes kunt maken. Je kan kiezen voor beide, maar als jij alleen wilt skeeleren of droogtrainen is dat ook prima. 

Aanmelden
Voor de combitraining van vrijdag wordt er verwacht dat je je aanmeld door een mailtje te sturen naar kees@SKITS.nl, doe dit elke donderdag voor 20:00! Bij te weinig aanmeldingen gaat de training NIET door!

Zelf geen skeelers?
SKITS is in het bezit van een aantal leenskeelers van Powerslide. Deze kun je per maand lenen, voor 7.50 euro per maand. We kunnen niet garanderen dat de juiste maat aanwezig is! Zorg dus dat je jouw maat op tijd reserveert. Stuur voor het lenen van skeelers een mailtje naar: schaatsen@SKITS.nl. De skeelers liggen op een andere locatie, dus laat op tijd weten als je ze wilt lenen!

Bescherming bij skeeleren
Een valhelm is verplicht, dit kan gewoon een fietshelm zijn. Verder zijn knie- elleboog en pols beschermers aan te raden. SKITS heeft ook leenhelmen ter beschikking!

Samenvatting:

Waar?

Jaap Eden IJsbaan (Tweede pinksterdag locatie USC)

Wanneer?

Elke maandag

Hoe laat?

19:15 begin algemene training

 

Waar?

Fietsparkours Sloten

Wanneer?

Elke vrijdag 

Hoe laat?

18:30 begin skeeleren
19:15 begin droogtraining

 

Geen lid van SKITS?
Ook dan kan je meedoen aan de skeelertrainingen! De kosten bedragen €7,50 per maand, inclusief de huur van de skeelers. Om je aan te melden, stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl
NB: SKITS is een studentenvereniging! Een geldig bewijs van inschrijving aan een Nederlandse Hogeschool of Universiteit is verplicht van het jaar 2019-2020. Als je deze niet hebt, verwijzen we je graag door naar ZTIKZ!

Vragen? Stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl

Sponsoren

SSA
USC
Jaap Eden
36
Hyro Sports
SVU

Realisatie: verenigingenweb