WattWorks

Fiets je fit met WATTWORKS!

Gedurende het jaar kunnen wij gebruik maken van de trainingen bij WATTWORKS. Er zijn trainingen van verschillende duur, intensiteit en focus gegeven door onze Ties.

Door de COVID-19 maatregelen doen wij, maar ook WATTWORKS haar uiterste best om ons van trainingen te voorzien. Om op een verantwoorde manier te sporten is de capaciteiten die WATTWORKS kunnen leveren flink verminderd. Er zijn nieuwe afspraken gemaakt om als SKITS toch aan de trainingen te participeren.

Nieuwe trainingssamenwerking

De nieuwe trainingssamenwerking begint op 28 november en de trainingen gaan het hele jaar door doorgaan. Door de COVID-19 virus zijn de plekken beperkt: SKITS heeft voor elke week 14 plekken gereserveerd. Mocht je mee willen doen, dan meld je je aan voor de training op de site. De kosten voor de trainingen bedraagt €2,- per training. Het bedrag van het totaal aantal trainingen die je in de maand hebt bijgewoond wordt bij de maandelijkse incasso afgeschreven.

Je kunt je kosteloos afmelden voor de training tot vrijdagavond 22:00 uur. Indien je je later afmeld, zal het bedrag van de training alsnog bij de maandelijkse incasso afgeschreven worden.
Een uitzondering wordt gemaakt wanneer er een reservelijst is, of wanneer jij zelf iemand hebt gevonden die jouw plekje kan overnemen.

Overzicht nieuwe samenwerking

 • Elke week zijn er 14 plekken voor SKITSers gereserveerd.
 • Inschrijving gaat nog steeds via de site.
 • De kosten bedragen €2 per training wat uiteindelijk bij de maandelijkse incasso geïncasseerd wordt.
 • Je kunt je kosteloos afmelden voor de training tot vrijdagavond 22:00 uur. Meld je je later af, dan wordt het bedrag geïncludeerd bij de maandelijkse incasso.
  • Een uitzondering op bovenstaande regel wordt gemaakt wanneer er een reservelijst is of jij iemand vindt die jouw plekje kan innemen.
 • Je meld je af door een mailtje te sturen naar wielrennen@SKITS.nl

Let op: De training blijft op de zondagen. Het kan echter zijn dat soms de tijden verschillen. Dit wordt tijdig op de site gezet en met de leden gecommuniceerd.

Watt Tijd Locatie
WATTWORKS  13:00 - 14:00  Amsterdam West

Benodigdheden

 • Fietskleding (nog geen SKITS fietsoutfit? Bestel deze voor de volgende bestelronde!)
 • Fietschoenen (deze kun je ook lenen)
 • Handdoek
 • Bidon water/sportdrank
 • Een goede dosis enthousiasme

BELANGRIJKE COVID-19 INFORMATIE

-    Kom niet te vroeg naar de training, je kan vijf minuten voordat we starten naar binnen. Wacht buiten totdat de trainer je binnen laat.
-    Bij binnenkomst is het verplicht je handen te desinfecteren.
-    Het dragen van een mondkapje is verplicht in de wandelgangen. Deze kan op de fiets worden afgedaan
-    We verzoeken je bij aankomst je fietskleding al onder je kleding te dragen en kleedkamers alleen te gebruiken om spullen achter te laten.
-    Houd in de kleedkamers, de hal en tijdens het sporten de 1,5m afstand in acht.
-    Maak je fiets grondig schoon na afloop van de training.
-    Blijf niet onnodig lang hangen, maar ga na je training zo snel mogelijk naar huis.
-    Maak je gebruik van de leen-schoenen, dan willen we je vanaf nu vragen deze na gebruik ook schoon te maken en te desinfecteren

Check de website van WATTWORKS voor de actuele maatregelen.

SKITSers als trainers!

Heb jij een passie voor de fiets en passie om mensen verder te helpen met onze kennis van fietsen en fit zijn? Maak van je passie je werk, daag jezelf uit en wordt trainer bij WATTWORKS! Alle trainers hebben een achtergrond in de (top)sport en/of bewegingswetenschappen. 
Geïntereseerd? Neem eens een kijkje op https://wattworks.nl/vacature-wattworks-trainer/

Voor vragen kun je tevens terecht bij wielrennen@SKITS.nl

Sponsoren

Jaap Eden
36
SSA
USC
Hyro Sports
SVU

Realisatie: verenigingenweb