Winter

Corona en wielrentrainingen

Lieve leden, het is jullie niet ontgaan: de persconferentie van maandag 14-12-2020. Binnen trainen is niet meer mogelijk tot minstens 18-01-2021. Wat betekent dit voor de wielrentrainingen? De spintrainingen en de WATTWORKS trainingen gaan helaas niet door deze periode.
Je kunt wel nog blijven trainen door zelf buiten een rondje te rijden!

In de winter ligt de focus bij SKITS vooral bij het schaatsen, maar dat betekent niet dat er niet gefietst wordt. Er zijn verschillende mogelijkheden om de fietsconditie tijdens de wintermaanden op peil te houden.

Trainen op de weg

Vrijdag

09:45 - 11:30

USC Universum Alle niveau's

Spinnen

Deze winter kan er weer gratis gespind worden bij het USC. Vanaf 15 oktober zijn er elke donderdagom 18:15 uur 5 plekken voor ons gereserveerd. Aanmelden voor elke training kan via het activiteitenoverzicht. Er zal ook een reservelijst worden bijgehouden, zodat je alsnog kan komen spinnen als iemand zich afmeld. Wegens de COVID-19 maatregelen zullen meerdere plekken in eerste instantie niet haalbaar zijn.
Let op: de inschrijving sluit elke donderdag om 12:00 uur

Crossen

In de regio Amsterdam organiseren verschillende verenigingen crosstrainingen en -wedstrijden. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

  • Amsterdamse Cross Competitie (ACC) (Basis)licentie verplicht, deze is hier aan te vragen. Het inschrijfgeld per wedstrijd bedraagt €6,-. De uitslag wordt opgemaakt aan de hand van mylapse chips, deze moet je zelf regelen. Zonder chip kun je ook meedoen, maar wordt je niet geklasseerd.
  • Amsterdam Cyclocross Centre (ACXC) De wekelijkse trainingen van WTC De Amstel op donderdagavond. Er wordt getraind in twee groepen (Beginner - Ervaren). In de eerste groep zullen er door de trainers meer individuele aanwijzingen gegeven worden en zal de trainer wat meer langs de kant staan. Daarom is groep 2 wat meer voor de ervaren wedstrijdrijders en rijden de trainers ook meer zelf mee. Niewkomers mogen 1 keer gratis meedoen, daarna betaal je €30,- tot aan de kerstvakantie. Geen (basis)licentie nodig.
  • A.R.C. Ulysses zondagcompetitie De wekelijkse cross op het parcours van Ulysses, start om 11 uur en loopt tot 16 december. Geen (basis)licentie nodig. Inschrijfgeld per wedstrijd €3,-

Sponsoren

Jaap Eden
USC
36
SVU
SSA
Hyro Sports

Realisatie: verenigingenweb