Sponsoren

Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl is de eerste en enige pakketbezorger op de fiets met landelijke dekking.
We bezorgen alles. Flesjes wijn, bloemetjes, medicijnen of een bbq. Je kunt het zo gek niet bedenken.
In 30 steden op de fiets en daarbuiten met auto's op groengas.
En 98% van onze pakketjes zijn al bij de eerste poging bezorgd!
Daarnaast bezorgen we niet alleen. We halen de pakketjes ook bij je op.

Voor meer informatie, bekijk ons introductiefilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=zkbi5eBbs4I

36 Cycling Wear

36 Cycling Wear maakt professionele kwaliteit fietskleding voor iedereen toegankelijk. En wat helemaal mooi is: dat kan compleet in uw eigen huisstijl. Uw eigen design, logo’s en kleuren. We ontwerpen het voor u of maken uw eigen ontwerp tot wielerkleding.

Verder is 36 verantwoordelijk voor de prachtige felbegeerde rood-wit-blauwe kampioenstruien die worden uitgereikt aan de winnaars en daarnaast ook de mooie vrijwilligerskleding!

https://www.36cycling.com/nl/

Camping Zeeburg

Voor alle deelnemers die van verder dan 'binnen de ring' moeten komen, is er ook de mogelijkheid te overnachten nabij het parcours. Dat kan namelijk bij Camping Zeeburg. Voor slechts 5 euro per persoon heb je daar al een plekje om te overnachten met je tent. Ook kan je je fiets stallen bij deze camping. Om te reserveren mail je naar info@campingzeeburg.nl. Belangrijk daarbij is dat je SKITS vermeldt in het onderwerp van de reservering en dat je aangeeft met hoeveel tenten, personen en auto's je van plan bent te komen. Vergeet ook niet de aankomst- en vertrekdatum aan te geven en of je gebruik wil maken van de gelegenheid je fiets te stallen.

https://www.campingzeeburg.nl/

Wahoo Fitness

Wahoo Fitness is het beste op het gebied van smartphone fitness. Het merk is opgericht in 2010 met als enige doel het verbinden van de iPhone met fitness – hardlopen, fietsen en trainen. Inmiddels zijn de accessoires van Wahoo Fitness geschikt voor zowel Android als iOS devices, Windows computers en laptops. Zo verandert jouw device in een alles-in-één trainingspartner. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen of een workout, Wahoo Fitness producten helpen je doel te bereiken!

www.2moso.com                                                                           www.dedigitalesporter.nl

 

Maslow

Maslow is dé huiskamer van het Science Park. Een plek waar studenten en buurtgenoten zich thuis voelen.  Kom gezellig bij ons drinken, eten en laptoppen voor een studentenprijsje. Wij hebben een prachtig -deels overdekt- terras. Maslow ligt aan de ingang van het Science Park. Vanaf de Kruislaan de tunnel onder NS-station Science Park door aan je linkerhand onder de 16-verdiepingen hoge kanariegele studentenflat.

Maslow heeft een Midden-Oosterse / Mediterrane keuken. Wij maken graag zoveel mogelijk gebruik van verantwoorde en gezonde producten. Bij ons kun je onder andere terecht voor een pitabroodje met zelfgemaakte humus, auberginesalade, een goed gevulde tosti, linzensoep of onze Maslow burger. Bij Maslow kun je heerlijke biologische koffie, bier en wijn drinken. Al onze producten zijn ook ‘to go’.

Om de prijzen zo vriendelijk mogelijk te houden en onze gasten snel te kunnen helpen, maken we gebruik van buzzers. Je doet je bestelling aan de bar, als de buzzer afgaat dan haal je je maaltijd bij de kok.

http://www.maslowcafe.nl/

SPAR Carolina Macgillavrylaan

SPAR is de winkel voor jouw dagelijks gemak. Met ca. 12.500 winkels in 44 landen is SPAR één van de grootste foodretailers ter wereld en altijd in de buurt. Onze winkels hebben een uitgekiend (vers) assortiment voor elk moment van de dag. Je vindt het bij SPAR!

https://www.spar.nl/winkels/spar-city-store-793/

Sponsoren

SVU
36
Cor Mantel 2wielers
Uzuma
Jaap Eden
Maslow
Wahoo
USC

Realisatie: verenigingenweb