Wedstrijdweek 2 (7 dec)

WEDCIE CUP WEEK 2: 7 - 13 december 

8-dorpentocht

WAT
Vanwege het daverende succes van de 11-dorpentocht dit voorjaar is de WedCie terug met een vernieuwde versie! Aangezien het koud is en urenlang fietsen met dit weer niet voor iedereen een pretje is komen we dit keer met de 8-dorpentocht, door het prachtige Waterland.
Het idee is hetzelfde: Fiets een rondje door de volgende 8 dorpen in de omgeving van Amsterdam. Neem deze op op strava en maak foto’s bij alle blauwe bordjes van de dorpen. 

DE REGELS 
- Begin en eindig je ronde in hetzelfde dorp (naar keuze). 
- Maak in elk dorp een foto met het naambordje (blauwe bord) waar je zelf ook op staat - ZONDER FOTO GEEN DORP! -
- Je mag NIET twee keer over dezelfde weg rijden. 
- Je mag WEL afsnijden door een weiland/sloot (als je daar zin in hebt)

DE 8 DORPEN: 
Broek in Waterland
Durgerdam
Holysloot
Monnickendam
Ransdorp 
Uitdam
Zuiderwoude
Zunderdorp 

HOE WIN JE?  
Het duo met de kortste route wint deze challenge (wederom is 1 inzending per duo genoeg je hoeft dus niet allebei op de fiets te stappen). 

TIPS
- Houd je ritje nog even privé op strava als je denkt dat je de beste route hebt gereden.
- Zorg voor een opname met goede GPS, strava fails zijn op eigen risico. 
- Start je ritje niet thuis al (behalve als je in één de dorpen woont…).

LET OP: Het fietspad direct naast de Bloemendalergouw (de weg richting Holysloot) telt niet als apart fietspad (je mag dus maar 1x over de Bloemendalergouw incl. fietspad heen). Dit geldt ook voor het fietspad OP de dijk naast de autoweg van de Zeedijk en de Uitdammerdijk.

EXTRA PUNTEN / PRIJS:
Naast de wedstrijd om de kortste route is er deze week een Viking Schaatstas (1x) te winnen voor degene met de langste route door de 8 dorpen zonder 2x over dezelfde weg te rijden en zonder andere niet genoemde blauwe dorpsnaam borden te passeren. Deze challenge staat los van het klassement en is dan ook niet verplicht. 

INLEVEREN BEWIJSMATERIAAL:
Lever de link naar je strava ritje in via https://skits.nl/formulieren/wedciecupcontent en upload hier de 8 fotos van de naamborden met jezelf erbij. Doe dit alles voor zondagavond 13 december 23.59 uur. 

Sponsoren

Hyro Sports
USC
SVU
36
Jaap Eden
SSA

Realisatie: verenigingenweb