Wedstrijdweek 7 (11 januari)

WEDCIE CUP WEEK 7: BEERMILE

WAT
Een beermile is een "1-mile (1609m) drinking race combining running and drinking". Deze week zal je de opdracht moeten uitvoeren op een hardloopbaan. De opdracht is als volgt:
 
START
- drink biertje 1
- ren 1 rondje op de baan
- drink biertje 2
- ren 1 rondje op de baan  
- drink biertje 3
- ren 1 rondje op de baan
- drink biertje 4
- ren 1 rondje op de baan
FINISH
In totaal ren je dus 1600 meter en drink je 4 (eventueel alcoholvrije) biertjes, waarbij je begint met een biertje en eindigt met rennen.
 

DE REGELS
Doe de poging op een hardloopbaan. Neem je poging op met Strava en laat jezelf door iemand anders filmen tijdens je poging. Degene met de snelste tijd wint deze challenge (apart mannen/vrouwen klassement). Bier moet een FLESJE (eventueel alcoholvrij) bier zijn van tenminste 30 cl.
Daarnaast zijn dit de regels voor het atten:
- Je compagnon mag het biertje voor je openen, maar zorg dat het niet gaat schuimen en de helft er uit is voor je begint.

- Tijdens het adten moet de loper stilstaan

- Bier morsen zal leiden tot straftijd.
- Uit de fles drinken zonder hulpmiddelen, rietje of iets dergelijks.
- Het biertje moet helemaal op zijn. Om dit te controleren moet je teamgenoot/de persoon die filmt na afloop van elk atje het biertje minstens 10 seconden boven een maatbeker houden. Als er na de 4 biertjes meer dan 100 ml bier in de fles zit volgt straftijd/diskwalificatie


Als in het filmpje het bier atten niet duidelijk te zien is volgt er diskwalificatie. Minder dan 1600 meter afleggen zal ook leiden tot straftijd/diskwalificatie.

BEWIJS
De gehele poging moet gefilmd worden waarbij de cameraman de deelnemer constant in beeld houdt en mee fietsts/rent. Neem je poging ook op op Strava.

INLEVEREN BEWIJSMATERIAAL
Lever uiterlijk zondagavond 17 januari een filmpje van je poging en een link naar je strava-activiteit in via de volgende link: https://skits.nl/formulieren/wedciecupcontent.

PRIJS
De winnaars van deze week krijgen een Schrobbelèr cadeaupakket

Sponsoren

SVU
Jaap Eden
36
USC
SSA
Hyro Sports

Realisatie: verenigingenweb