Nieuwe leden

Deze pagina is speciaal voor (toekomstige) nieuwe SKITS-leden. Je vindt hier informatie over hoe je lid kunt worden en hoe de inschrijving bij SKITS in z'n werk gaat. Ook kun je meer lezen over de twee introductieperiodes en het intropakket van SKITS.

Welke introperiode?

Lid worden bij SKITS kan in principe het hele jaar door. Wel raden we aan om je in augustus/september of in maart/april in te schrijven. SKITS heeft namelijk twee introperiodes:
1. September Introperiode: deze introperiode is dus in september, bij de start van het academische jaar. Voor de sporten betekent dit het volgende: je pakt bij deze introperiode nog het staartje van het wielerseizoen mee en deze periode is voorafgaand aan het schaatsseizoen.
2. Wielerintroductie: deze introperiode vindt plaats in mei tijdens het wielerseizoen. 

Meld je je aan buiten de introperiodes wees dan niet getreurd. In plaats van het introweekend mag je met korting mee op één van schaats- of fietsweekenden!

Zie de pagina Introperiode voor meer informatie over de inhoud van de introperiodes. 

Intropakket

Als je lid wordt van SKITS, krijg je ook het SKITS Intropakket. Dit pakket kost €99 euro en bestaat naast de contributie uit:                          

  • Deelname aan het introweekend of schaats-/fietsweekend
  • Kaartje voor het introfeest 
  • SKITS trui

De truien worden uitgedeeld tijdens het Introweekend.

Inschrijven

Dan nu het inschrijven zelf. Je inschrijven als lid van SKITS doe je in twee stappen:
1. Vul ONLINE het lidmaatschapsformulier in. Hierna krijg je een mail van de secretaris van SKITS voor stap 2.
2. Vul het machtigingsformulier in en mail een scan naar secretaris@SKITS.nl. Stuur hierbij óók een scan/kopie van je bewijs van inschrijving van jouw onderwijsinstelling mee.

Zodra het machtingsformulier én je bewijs van inschrijving ontvangen zijn, krijg je van de secretaris per mail bevestiging van je lidmaatschap. Na deze bevestiging ben je officieel lid van SKITS en krijg je informatie over jouw introductieperiode en de SKITS-activiteiten waar je aan mee kunt doen.

Sponsoren

SVU
USC
Cor Mantel 2wielers
Jaap Eden
36
Hyro Sports
Uzuma

Realisatie: verenigingenweb