Nieuwe leden

Deze pagina is speciaal voor (toekomstige) nieuwe SKITS-leden. Je vindt hier informatie over hoe je lid kunt worden en hoe de inschrijving bij SKITS in z'n werk gaat. Ook kun je meer lezen over de twee introductieperiodes en het intropakket van SKITS.

Is er een introperiode?

Lid worden bij SKITS kan in principe het hele jaar door. Wel raden we aan om je in augustus/september in te schrijven. Dan is namelijk het introweekend voor nieuwe leden. Deze introperiode is dus in september, bij de start van het academische jaar. Voor de sporten betekent dit het volgende: je pakt bij deze introperiode nog het staartje van het wielerseizoen mee en deze periode is voorafgaand aan het schaatsseizoen. Vanaf dit jaar worden er het hele jaar door de zogenoemde eerstejaars activiteiten georganiseerd door de PromoCie, zo leer je de rest van de eerstejaars en uiteindelijk ook de rest van de vereniging goed kennen.
Daarnaast kan je als je lid wordt onderdeel worden van een SKITS-familie, onder toeziend oog van je ouders groei je zo uit tot waardig SKITSer. 

Zie de pagina Introperiode voor meer informatie over de inhoud van de introperiodes. 

Intropakket

Als je lid wordt van SKITS, krijg je ook het SKITS Intropakket. Dit pakket kost €99 euro en bestaat naast de contributie uit:                          

  • Deelname aan het introweekend of schaats-/fietsweekend
  • SKITS trui
  • Deelname aan de (meeste) eerstejaarsactiviteiten

De truien worden uitgedeeld tijdens het Introweekend. Als je er tijdens dit weekend niet bent en wel een trui wilt, kun je een mailtje sturen naar kleding@SKITS.nl

Inschrijven

Dan nu het inschrijven zelf. Je inschrijven als lid van SKITS doe je in twee stappen:
1. Vul ONLINE het lidmaatschapsformulier in. Hierna krijg je een mail van de secretaris van SKITS voor stap 2.
2. Vul het machtigingsformulier in en mail een scan naar secretaris@SKITS.nl. Stuur hierbij óók een scan/kopie van je bewijs van inschrijving van jouw onderwijsinstelling mee.

Zodra het machtingsformulier én je bewijs van inschrijving ontvangen zijn, krijg je van de secretaris per mail bevestiging van je lidmaatschap. Na deze bevestiging ben je officieel lid van SKITS en krijg je informatie over jouw introductieperiode en de SKITS-activiteiten waar je aan mee kunt doen.

Sponsoren

Cor Mantel 2wielers
Hyro Sports
36
SVU
USC
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb