Nieuwe leden

Deze pagina is speciaal voor (toekomstige) nieuwe SKITS-leden. Je vindt hier informatie over hoe je lid kunt worden en hoe de inschrijving bij SKITS in z'n werk gaat. Ook kun je meer lezen over de twee introductieperiodes en het intropakket van SKITS.

Open week! 

Dit jaar zal de open week plaatsvinden van 5 t/m 11 september en zoals de naam al zegt zijn al onze trainigen en evenementen dan gratis voor iedereen toegankelijk!

Op 5 september starten we met een open droogtraining in het Amsterdamse bos. 

Op 6 september hebben wij een open borrel in een kroeg in de stad! Leuk om ook het gezellige deel van de vereniging eens mee te maken. 

Op 8 september is er een maandelijkse toertocht, waarbij er een rustig rondje gefietst wordt gefietst van ongeveer 80-100 km, met een terrasje tussendoor! Je bent van harte welkom als je een klein beetje ervaring hebt met een racefiets. 

Op 10 september organiseren wij weer een Open Social Cycle, waarbij we om 18.30 beginnen met een training en daarna gezamelijk gaan eten bij het Sportcentrum van de VU op Uilenstede. Het perfecte moment om andere fietsende SKITS'ers te leren kennen! Ook hierbij is het mogelijk om een racefiets te lenen. Geef je op via Open Social Cycle

Op 11 september sluiten we de week af met een open skeelertraining in het Diemerpark. Skeelers kun je gratis lenen en deze training is ook geschikt voor beginners! Stuur even een mailtje naar schaatsen@skits.nl als je skeelers wilt lenen. 

Wil je graag meer informatie over de Open week of heb je andere dringende vragen over lid worden bij SKITS? Stuur een mailtje naar secretaris@skits.nl

 

Is er een introperiode?

Lid worden bij SKITS kan in principe het hele jaar door. Wel raden we aan om je in augustus/september in te schrijven. Op 14 en 15 september wordt er namelijk een introweekend georganiseerd voor alle nieuwe leden. Deze introperiode is dus in september, bij de start van het academische jaar. Voor de sporten betekent dit het volgende: je pakt bij deze introperiode nog het staartje van het wielerseizoen mee en deze periode is voorafgaand aan het schaatsseizoen. Vanaf dit jaar worden er het hele jaar door de zogenoemde eerstejaars activiteiten georganiseerd door de PromoCie, zo leer je de rest van de eerstejaars en uiteindelijk ook de rest van de vereniging goed kennen.
Daarnaast kan je als je lid wordt onderdeel worden van een SKITS-familie, onder toeziend oog van je ouders groei je zo uit tot waardig SKITSer. 

Zie de pagina Introperiode voor meer informatie over de inhoud van de introperiodes. 

Intropakket

Als je lid wordt van SKITS, krijg je ook het SKITS Intropakket. Dit pakket kost €99 euro en bestaat naast de contributie uit:                          

  • Deelname aan het introweekend
  • SKITS trui
  • Deelname aan de (meeste) eerstejaarsactiviteiten

De truien worden uitgedeeld tijdens het Introweekend. Als je er tijdens dit weekend niet bent en wel een trui wilt, kun je een mailtje sturen naar kleding@SKITS.nl. Mocht je niet mee kunnen gaan naar het introweekend zal dit gecompenseerd worden in de vorm van twee gratis maaltijden tijdens de Social Cycle of Social Skate.

Inschrijven

Dan nu het inschrijven zelf. Je inschrijven als lid van SKITS doe je in twee stappen:
1. Vul ONLINE het lidmaatschapsformulier in. Hierna krijg je een mail van de secretaris van SKITS voor stap 2.
2. Vul het machtigingsformulier in en mail een scan naar secretaris@SKITS.nl. Stuur hierbij óók een scan/kopie van je bewijs van inschrijving van jouw onderwijsinstelling mee.

Zodra het machtingsformulier én je bewijs van inschrijving ontvangen zijn, krijg je van de secretaris per mail bevestiging van je lidmaatschap. Na deze bevestiging ben je officieel lid van SKITS en krijg je informatie over jouw introductieperiode en de SKITS-activiteiten waar je aan mee kunt doen.

Sponsoren

SVU
USC
Cor Mantel 2wielers
Hyro Sports
Jaap Eden
36

Realisatie: verenigingenweb