Introperiode

Een leuke studententijd bestaat uitmeer dan studeren alleen! Juist het leven naast het  studeren maakt je studententijd zo speciaal. Voor iedereen die naast zijn studie sportief bezig wil zijn is SKITS dé studentensportvereniging van Amsterdam waar sport en gezelligheid samenkomen.

SKITSers houden van schaatsen en wielrennen, maar zeker ook van feestjes. Oftewel, SKITS is dé ideale vereniging voor sportieve studenten om andere studenten in Amsterdam te leren kennen. Twijfel dus niet langer en kies voor een onvergetelijke studententijd, kies voor SKITS!

SKITS is aanwezig tijdens de introductieweken van de VU, UvA en HvA. Waar we zijn staat op de banner hierboven

Introperiodes van SKITS

Je lidmaatschapsformulier is ingevuld en opgestuurd, wat nu? Je krijgt bevestiging van je lidmaatschap van de secretaris van SKITS. Tevens krijg je bij deze bevestiging informatie over jouw SKITS-introductieperiode.

Lid worden bij SKITS kan in principe het hele jaar door. Wel raden we aan om je in augustus/september of in maart/april in te schrijven. SKITS heeft namelijk twee introductieperiodes:
1. September Introperiode: deze introperiode is dus in september, bij de start van het academische jaar. Voor de sporten betekent dit het volgende: je pakt bij deze introperiode nog het staartje van het wielerseizoen mee en deze periode is voorafgaand aan het schaatsseizoen.
2. Wielerintroductie: deze introperiode vindt plaats in mei tijdens het wielerseizoen.

Meld je je aan buiten de periode augustus/september of maart/april wees dan niet getreurd. In plaats van een introweekend krijg je korting op één van de andere weekenden zoals het schaats- of fietsweekend!

Wat houdt de SKITS-introperiode in?

De Introductieperiode start tijdens het Introweekend en betekent samen sporten, gezellige Socials, borrels, en feestjes. Gedurende deze weken zul je met een groepje van ongeveer 10 andere nieuwe SKITSers, begeleid door twee enthousiaste ouderejaars SKITSers, gaan trainen en wegwijs worden gemaakt binnen de vereniging.

Je traint in ieder geval 1 keer per week op de avond
van de Social, maar daarnaast kun je (met je groepje) nog meedoen aan de andere trainingen die SKITS aanbiedt. Zet naast de trainingen in ieder geval het introweekend en -feest  in je agenda! Tijdens het introweekend  zul je voor het eerst kennis maken met jouw introgroepje en jouw ‘papa en mama’ leren kennen. We blijven in de buurt van Amsterdam en sluiten het weekend af met het introfeest. 

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij SKITS!

Sponsoren

Hyro Sports
USC
36
SVU
Uzuma
Cor Mantel 2wielers
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb