Skeelertraining

Geen lid van SKITS? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden!

Skeelertrainingen

De skeelertrainingen zijn voor skeeleraars van elk niveau. Dus zelfs als je nog nooit op de skeelers hebt gestaan ben je welkom bij de trainingen, SKITS heeft skeelers die je kunt lenen als je zelf geen skeelers hebt. 

Aanmelden
Je dient jezelf aan te melden voor de skeelertrainingen door je in te schrijven via de site. Mocht de training wegens omstandigheden niet doorgaan, zal Kees iedereen die ingeschreven staat hier een mail over sturen. 

Zelf geen skeelers?
SKITS is in het bezit van een aantal leenskeelers van Powerslide. Deze kun je per maand lenen, voor 7.50 euro per maand. We kunnen niet garanderen dat de juiste maat aanwezig is! Zorg dus dat je jouw maat op tijd reserveert. Stuur voor het lenen van skeelers een mailtje naar: schaatsen@SKITS.nl

Bescherming
Een valhelm is verplicht, dit kan gewoon een fietshelm zijn. Verder zijn knie- elleboog en pols beschermers aan te raden. SKITS heeft ook leenbescherming ter beschikking!

Overzicht:

Dag

Wat

Tijd

Waar

Dinsdag

Droogtraining

18.00 - 19.30 uur

USC Universum

Vrijdag

Skeelertraining

18.00 - 19.15 uur

Sportpark Sloten

Geen lid van SKITS?
Ook dan kan je meedoen aan de skeelertrainingen! De kosten bedragen €7,50 per maand, inclusief de huur van de skeelers. Om je aan te melden, stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl
NB: SKITS is een studentenvereniging! Een geldig bewijs van inschrijving aan een Nederlandse Hogeschool of Universiteit is verplicht van het jaar 2020-2021. Als je deze niet hebt, verwijzen we je graag door naar ZTIKZ!

Daarnaast is er een Whatsapp-groep met SKITSers die graag samen zo nu en dan een rondje skeeleren. Lijkt het je leuk om ook in de groep te zitten? Stuur dan een mailtje of appje (0637422479) naar de Commissaris Schaatsen en Skeeleren.

Meer vragen? Stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl

Sponsoren

Jaap Eden
Hyro Sports
USC
36
SSA
SVU

Realisatie: verenigingenweb