Zomertrainingen

Geen lid van SKITS? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden!

Skeelertrainingen

De skeelertrainingen zijn voor skeeleraars van elk niveau. Dus zelfs als je nog nooit op de skeelers hebt gestaan ben je welkom bij de trainingen, SKITS heeft skeelers die je kunt lenen als je zelf geen skeelers hebt. 

Aanmelden
Je dient jezelf aan te melden voor de skeelertrainingen door je in te schrijven via de site. Mocht de training wegens omstandigheden niet doorgaan, zal Kees iedereen die ingeschreven staat hier een mail over sturen. 

Zelf geen skeelers?
SKITS is in het bezit van een aantal leenskeelers van Powerslide. Deze kun je per maand lenen, voor 7.50 euro per maand. We kunnen niet garanderen dat de juiste maat aanwezig is! Zorg dus dat je jouw maat op tijd reserveert. Stuur voor het lenen van skeelers een mailtje naar: schaatsen@SKITS.nl

Bescherming
Een valhelm is verplicht, dit kan gewoon een fietshelm zijn. Verder zijn knie- elleboog en pols beschermers aan te raden. SKITS heeft ook leenbescherming ter beschikking!

Droogtrainingen

1, 8 en 15 april zullen de droogtrainingen verzorgd worden door 2 instructeurs van het USC! Meld je aan via de site om hieraan mee te doen, er zijn 22 plekken.
Vanaf 20 april zullen de droogtrainingen weer verzorgd worden door onze eigen Kees mits dit kan i.v.m. Corona. Ook hiervoor dien je je aan te melden via de site. Hoe deze trainingen gegeven kunnen worden, is afhankelijk van de regels omtrent Corona. De regels worden nauwletten in de gaten gehouden en we doen ons best om een zo leuk mogelijk training te kunnen geven op een verantwoorde manier. Mochten er dingen veranderen die van invloed zijn op de trainingen, zal dat op deze pagina met jullie gecommuniceerd worden.

Overzicht:

Disclaimer: zoals genoemd, zijn wij erg afhankelijk van de maatregelen omtrent Corona over de invulling en locatie van de trainingen. We mogen namelijk niet zomaar overal met een grote groep trainen. Dit mag alleen als we op een sportcomplex trainen (zoals Sloten en Jaap Eden IJsbaan) of als de training gegeven wordt door een instructeur van een sportcomplex (zoals de USC droogtraining). We doen ons best om de trainingen zo goed mogelijk te kunnen geven maar houd er rekening mee dat er wijzigingen in zowel tijd als locatie kunnen komen. Check dus altijd even goed waar en wanneer de training gegeven wordt!

Dag

Wat

Tijd

Waar

Dinsdag
Vanaf 20 april

Droogtraining

N.t.b.
(Avond)

USC

Donderdag

USC droogtraining

19.00 - 20.30 uur

USC

Vrijdag
Vanaf 16 april

Skeelertraining

17.00 - 18.15 uur

Sportpark Sloten

Geen lid van SKITS?
Ook dan kan je meedoen aan de skeelertrainingen! De kosten bedragen €7,50 per maand, inclusief de huur van de skeelers. Om je aan te melden, stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl
NB: SKITS is een studentenvereniging! Een geldig bewijs van inschrijving aan een Nederlandse Hogeschool of Universiteit is verplicht van het jaar 2019-2020. Als je deze niet hebt, verwijzen we je graag door naar ZTIKZ!

Vragen? Stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl

Sponsoren

SVU
Hyro Sports
Jaap Eden
36
USC
SSA

Realisatie: verenigingenweb