Zomertrainingen

Geen lid van SKITS? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden!

Skeelertrainingen

De skeelertrainingen zijn voor skeeleraars van elk niveau. Dus zelfs als je nog nooit op de skeelers hebt gestaan ben je welkom bij de trainingen, SKITS heeft skeelers die je kunt lenen als je zelf geen skeelers hebt. 

Aanmelden
Je dient jezelf aan te melden voor de skeelertrainingen door je in te schrijven via de site. Mocht de training wegens omstandigheden niet doorgaan, zal Kees iedereen die ingeschreven staat hier een mail over sturen. 

Zelf geen skeelers?
SKITS is in het bezit van een aantal leenskeelers van Powerslide. Deze kun je per maand lenen, voor 7.50 euro per maand. We kunnen niet garanderen dat de juiste maat aanwezig is! Zorg dus dat je jouw maat op tijd reserveert. Stuur voor het lenen van skeelers een mailtje naar: schaatsen@SKITS.nl

Bescherming
Een valhelm is verplicht, dit kan gewoon een fietshelm zijn. Verder zijn knie- elleboog en pols beschermers aan te raden. SKITS heeft ook leenbescherming ter beschikking!

Droogtrainingen

Vanaf 20 april zullen de droogtrainingen weer verzorgd worden door onze eigen Kees. Ook hiervoor dien je je aan te melden via de site. Tijdens deze training zul je door middel van schaatsspecifieke oefeningen je conditie, kracht en schaatstechniek trainen. 

Overzicht:

Dag

Wat

Tijd

Waar

Dinsdag

Droogtraining

19.00 - 20.30 uur

USC Universum

Donderdag
T/m 20 mei

USC droogtraining

19.00 - 20.30 uur

USC Universum

Vrijdag

Skeelertraining

17.00 - 18.15 uur

Sportpark Sloten

Doordat alle trainingen op een sportcomplex gegeven worden, geldt de 1,5 meter afstand niet voor mensen onder de 27 jaar. Wel willen we jullie vragen om na de trainingen niet met z'n allen te blijven hangen, dat is niet de bedoeling. Mocht je het zelf niet prettig vinden om binnen 1,5 meter van mensen te komen, geef dit dan even aan bij de trainer zodat daar rekening gehouden mee kan worden.

Geen lid van SKITS?
Ook dan kan je meedoen aan de skeelertrainingen! De kosten bedragen €7,50 per maand, inclusief de huur van de skeelers. Om je aan te melden, stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl
NB: SKITS is een studentenvereniging! Een geldig bewijs van inschrijving aan een Nederlandse Hogeschool of Universiteit is verplicht van het jaar 2019-2020. Als je deze niet hebt, verwijzen we je graag door naar ZTIKZ!

Vragen? Stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl

Sponsoren

Hyro Sports
SVU
36
SSA
USC
Jaap Eden

Realisatie: verenigingenweb