Zomertrainingen

Ook in de zomer kun je als schaatser bij SKITS terecht om te werken aan je conditie en techniek en je voor te bereiden op het volgende schaatsseizoen. Naast de wielertrainingen en skeelertrainingen is er natuurlijk ook de droogtrainingen!

Dit jaar zullen er maarliefst 2 droograiningen per week plaatsvinden. Op woensdag de oude vertrouwde droogtraining waarin er relatief meer zal worden hard gelopen en op vrijdag een nieuwe variant waarin er meer wordt gefocust op schaatsspieren en core stability. 

Woensdag: Droogtraining (meer focus op conditie)

We zullen aanvankelijk in het Amsterdamse Bos trainen, ongeveer halverwege het seizoen zullen we switchen naar het USC. Houdt daarvoor de site goed in de gaten, zodat je niet op de verkeerde locatie staat. De trainingen zijn de eerste weken samen met ZTIKZ, daarna zullen de trainingen gegeven worden door onze trainer Kees de Vrij.

Aandachtspunten
We verzamelen bij de kluisjes naast het café op de Bosbaan. Mocht je jouw spullen willen opbergen in de kluisjes, neem dan een €1 muntstuk mee. Deze krijg je ook weer terug. Omkleedfaciliteiten zijn beperkt beschikbaar, dus als het kan zorg dat je in je sportkleding naar de training toe komt!

Waar: Amsterdamse Bos, kluisjes naast café de Bosbaan
Wanneer: Elke woensdagavond, 19:30 uur.
Wie: Alle SKITS-leden kunnen deelnemen, ongeacht je niveau.

Vrijdag: Droogtraining (meer focus op kracht en core)

Waar: Middenterrein 400-meter baan Jaap Eden IJsbaan
Wanneer: Elke vrijdagavond, 18:00 - 19:00 uur.
Wie: Alle SKITS-leden kunnen deelnemen, ongeacht je niveau.

 

 

Sponsoren

Jaap Eden
SVU
36
Hyro Sports
USC
SSA

Realisatie: verenigingenweb