Stickerplan

Na het grote succes van afgelopen jaar hebben we ook dit schaatsseizoen weer het stickerplan. Verdien een gedeelte van de entreekosten van de ijsbaan terug door vaker te komen schaatsen! 

Vanaf maandag 20 januari kun je elke keer dat je komt schaatsen een sticker achter je naam plakken in het hok van Kees. Kom jij in minimaal vijf weken twee keer per week schaatsen? Dan betaalt SKITS een gedeelte van jouw entree!

Het gaat om echte trainingen, de gratis 'social' telt dus niet mee. Mensen die geen entree hoeven te betalen kunnen géén gebruik maken van deze regeling. Je hebt (zie rooster) zeven trainingen waarvoor je geld kunt terugkrijgen (ook als een training niet jouw niveau is kan je wel komen schaatsen op dat tijdstip). Ook de rondjes rechtsom op de dinsdagochtend tellen mee.

Per week dat je minimaal twee keer hebt geschaatst, zal SKITS na afloop van het seizoen het door jou bij elkaar geschaatste bedrag naar je overmaken, mits dat het minimaal vijf weken zijn. Heb jij er echt zin in en kom je vaker dan twee keer per week? Dan komt er nog eens 50% extra bovenop! Kom dus schaatsen en sticker je rijk!

 

PS: Stickerplan is alleen geldig voor mensen die dus geen gratis toegang hebben tot de ijsbaan!

 

 

Sponsoren

Hyro Sports
Jaap Eden
SVU
USC
36
SSA

Realisatie: verenigingenweb