U bent hier:

SKITS-Trainingskaart

Met je SKITS lidmaatschap heb je meteen al stevig geïnvesteerd in je ijsbaanbezoek.

Op kosten van SKITS kun je op maandagavond tijdens de 'Social' "gratis" schaatsen. De Social is gezellig schaatsen maar meteen ook een speciaal soort training. Trainer Kees is aanwezig voor alle mogelijke tips en dat geldt ook voor de meer ervaren schaatsers, die je vast ook wel mee willen nemen in een SKITS treintje.

Voor de overige 5 wekelijkse trainingsuren kun je gebruik maken van je SKITS trainingskaart. Die kaart is ca. de helft van de prijs van studenten rittenkaarten (de rest legt SKITS bij). Er zijn 3 varianten: 10-, 20- en 30 rittenkaarten (22, 42.50 resp. 63 euro).

Overweeg goed welke variant je neemt want zo'n kaart kan je maar één keer per seizoen aanschaffen én hij kan slechts één seizoen gebruikt worden. Ten overvloede: voor de social gebruik je deze trainingskaart NIET. Daarvoor moet je je social pasje aanvragen.

Op niet trainingsuren kun je de trainingskaart niet gebruiken. Wil je toch op andere uren schaatsen dan moet je daarvoor een gewoon studentenkaartje of -rittenkaart aanschaffen.

Als je je SKITS trainingskaart leeg geschaatst hebt kan je nog wel aan trainingen meedoen, met je gewone studentenrittenkaart die dubbel zo duur is. Dus als je van plan bent veel te gaan schaatsen...  

Na aanvraag af te halen of bijgeschreven binnen 5 werkdagen (let op: alleen te gebruiken wanneer deze daadwerkelijk is bijgeschreven)

Restitutie is alleen mogelijk bij aantoonbare blessure d.m.v. doktersverklaring. Restitutie verloopt via SKITS, niet direct naar abonnementhouder. Aanvragen van restitutie kan alleen binnen de geldigheid van het abonnement na het einde van het seizoen niet meer mogelijk.

Aanvragen SKITS-trainingskaart

Aanvragen: klik hier om een 10-rittenkaart aan te vragen, hier om een 20-rittenkaart aan te vragen of hier om een 30-rittenkaart aan te vragen. Let op, er wordt maar één aanvraag per persoon per seizoen door de ijsbaan verwerkt.

Sponsoren