Skeelertraining

Geen lid van SKITS? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden!

Skeelertrainingen

De skeelertrainingen zijn voor skeeleraars van elk niveau. Dus zelfs als je nog nooit op de skeelers hebt gestaan ben je welkom bij de trainingen, SKITS heeft skeelers die je kunt lenen als je zelf geen skeelers hebt. 


Er is elke vrijdag een combinatietraining van skeeleren en droogtrainen op het fietsparkours in Sloten. De skeelertraining begint om 18:30, dan heb je dus je skeelers aan, en om 19:15 kun begint de droogtraining.
Deze droogtraining is wel schaatsspecifiek. Voor de duidelijkheid, dit is een combitraining, waarin je zelf keuzes kunt maken. Je kan kiezen voor beide, maar als jij alleen wilt skeeleren of droogtrainen is dat ook prima. 

Aanmelden
Voor de combitraining van vrijdag wordt er verwacht dat je je aanmeld door een mailtje te sturen naar kees@SKITS.nl, doe dit elke donderdag voor 20:00! Bij te weinig aanmeldingen gaat de training NIET door!

Zelf geen skeelers?
SKITS is in het bezit van een aantal leenskeelers van Powerslide. Deze kun je per maand lenen, voor 7.50 euro per maand. We kunnen niet garanderen dat de juiste maat aanwezig is! Zorg dus dat je jouw maat op tijd reserveert. Stuur voor het lenen van skeelers een mailtje naar: schaatsen@SKITS.nl. De skeelers liggen op een andere locatie, dus laat op tijd weten als je ze wilt lenen!

Bescherming bij skeeleren
Een valhelm is verplicht, dit kan gewoon een fietshelm zijn. Verder zijn knie- elleboog en pols beschermers aan te raden. SKITS heeft ook leenhelmen ter beschikking!

Samenvatting:

 

Waar?

Fietsparkours Sloten

Wanneer?

Elke vrijdag 

Hoe laat?

18:30 begin skeeleren
19:15 begin droogtraining

 

Geen lid van SKITS?
Ook dan kan je meedoen aan de skeelertrainingen! De kosten bedragen €7,50 per maand, inclusief de huur van de skeelers. Om je aan te melden, stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl
NB: SKITS is een studentenvereniging! Een geldig bewijs van inschrijving aan een Nederlandse Hogeschool of Universiteit is verplicht van het jaar 2019-2020. Als je deze niet hebt, verwijzen we je graag door naar ZTIKZ!

Vragen? Stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl

Sponsoren

Jaap Eden
SVU
SSA
36
USC
Hyro Sports

Realisatie: verenigingenweb