Shorttrack

Shorttracken bij SKITS

 

Ook dit jaar kunnen we het hele seizoen shorttracken. Er zijn twee uren waarop we terecht kunnen, allebei op donderdagavond: van 19.00 - 20.00 en van 20.10 - 21.10. De indeling is op niveau, je kunt dus niet zelf kiezen op welk uur je wilt trainen. Een voorkeur doorgeven kan wel

Aanmelden voor het shorttracken.

Het aanmeldformulier vind je hier

Kosten

Voor een heel seizoen bedragen de kosten in '20-'21 €180,-. 

Materiaal

SKITS heeft 4 paar shorttrack-ijzers in haar bezit. Deze kunnen onder skeelerschoenen geplaatst worden (je eigen of die van SKITS). Deze shorttrack-ijzers kunnen gehuurd worden voor €8 per maand. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Het is ook mogelijk om shorttrackschaatsen te huren via onze sponsor Hyro. Afgelopen jaar was dit €15 per maand. Hou er wel rekening mee dat ze niet voorradig zijn in Amsterdam. Er gaat dus nog een transsporttijd over heen, voordat je ze daadwerkelijk ter beschikking hebt.

Bij shorttrack is het dragen van een helm verplicht. Verder dien je te dragen: snijvast enkelbescherming, snijvaste scheenbeschermers en snijvaste handschoenen. Tevens wordt het aangeraden om snijvaste nekbescherming te dragen. Deze is voor SKITSers met korting te koop bij Hyro voor €17,95.

Vragen, opmerkingen, interesse? Mail naar schaatsen@SKITS.nl

Sponsoren

SSA
Jaap Eden
36
SVU
Hyro Sports
USC

Realisatie: verenigingenweb