U bent hier:

Beginnerstraining

Alle begin is moeilijk en dat geldt ook zeker voor schaatsen. Een prettige, rustige omgeving, goed materiaal en goede begeleiding dragen eraan bij dat iedereen het toch voor elkaar krijgt! Om het toch eerst een keer te kunnen proberen kan je altijd één proeftraining meedoen met SKITS!

Meest geschikte trainingstijden voor beginners (zie rooster Trainingen)

Op dinsdagavond, vrijdagavond en zaterdagmiddag is de baan relatief leeg. Heb je lekker de ruimte om je (mis)slagen te maken of te experimenteren met 'pootje over' en hoef je niet bang te zijn om door snellere schaatsers ondersteboven gereden te worden. Uitermate geschikt dus voor beginners.

Als bovenstaande uren je niet uitkomen mag je het gerust ook proberen op de uren voor alle niveaus. Meer andere schaatsers op het ijs, daar moet je wel tegen kunnen. Voordeel is dat er op die uren vaak veel andere SKITSERS op het ijs zijn die altijd bereid zijn je te helpen.

Leenschaatsen

Mocht je nog niet hebben geïnvesteerd in je eigen schaatsen, dan is dat helemaal geen probleem bij SKITS! Wij hebben namelijk genoeg schaatsen op voorraad die je kan lenen om te schaatsen tijdens de training. Reserveren van leenschaatsen doe je bij het inschrijven voor een training. Weet je niet zeker welke maat/schaats je wilt uitproberen, stuur dan een mailtje naar Kees (kees@skits.nl).

Kosten

Voor SKITS leden zijn de beginnerstrainingen, net zoals alle andere trainingen, gratis en inbegrepen in het lidmaatschap. Niet-SKITSers kunnen een rittenkaart aanschaffen.

Daarnaast moet wel, zowel voor SKITSers als niet-SKITSers, de entree tot de ijsbaan betaald worden. Voor studenten bestaat een gereduceerd tarief

Voor vragen over de trainingen: bel of mail trainer Kees de Vrij, Kees@SKITS.nl; 06 21275720

Je kunt ook altijd mailen naar schaatsen@SKITS.nl

NB: Het is vereist dat een deelnemer student is!

Sponsoren