U bent hier:

Inschrijven en Kosten

Inschrijven

Alle trainingen staan open voor SKITS studentleden en pas afgestudeerden (afgestudeerd na 30 september 2020). Ook niet SKITS leden (studenten en pas afgestudeerden) kunnen aan de trainingen meedoen. Niet leden kunnen meedoen aan de SKITS-trainingen via de speciale schaatscursussen deze zijn hier te vinden.

Vanwege afspraken met de ijsbaan kunnen niet-studenten (uitgezonderd de pas afgestudeerden) niet aan de trainingen deelnemen (m.u.v. de social, de knsb training en de trainingen van POA). Naast je -eenmalige- kosten voor je SKITS lidmaatschap of cursusinschrijving heb je te maken met entreekosten voor de ijsbaan.

Alle studerende SKITS-leden worden met lidmaatschap ook ingeschreven bij het sportcentrum. Zij hoeven zich dus niet apart voor de trainingen in te schrijven.

Kosten 

IJsbaan entree
Het enige wat je zelf nog los moet kopen, zijn de toegangen tot de ijsbaan. Je koopt je (studenten-) entreekaart bij de ijsbaankassa. Deze entreekaart is er in twee varianten: een 10-rittenkaart en een 25-rittenkaart. Zorg dat je bij de kassa om de de studenten-entreekaart vraagt. Op vertoon van je collegekaart kun je deze kopen en deze zijn veel goedkoper dan de reguliere entreekaarten, vergeet dus niet hierom te vragen!

Soort kaart: Tarieven:
10-rittenkaart

€45,90- (normaal €60,60,-)

25-rittenkaart

€99,50,- (normaal €131,90,-)

Hiermee kost een toegang tot de ijsbaan je dus per training respectievelijk €4,59 of €3,98 per keer.

Social Skate
Tijdens de Social Skate (maandag 20:30 – 22:00) kunnen SKITS-leden GRATIS op kosten van SKITS de ijsbaan op en hebben ze dus geen kosten voor de ijsbaan entree!

IJsbaan pas
Je aangeschafte rittenkaart voor je ijsbaan entree zal op een zogenoemde ‘ijsbaanpas’ worden geladen, dit is dezelfde pas als waar je social abonnement op staat. Deze kost eenmalig €6 en is je hele schaatsloopbaan geldig. Zorg dus ook dat je deze pas na afloop van het schaatsseizoen bewaart, deze is volgend seizoen ook weer geldig. Nieuwe SKITS-leden dienen eenmalig deze pas aan te schaffen via SKITS en kunnen deze t.z.t. bij de kassa ophalen. Mocht je nog geen ijsbaanpas hebben aangevraagd, maar er wel een willen, stuur dan een mailtje naar secretaris@SKITS.nl
(seizoen 2020-2021 gaat dit anders, voor vragen stuur dan ook een mailtje naar secretaris@SKITS.nl)

Sponsoren