U bent hier:

Herstart herenteam SKITS

19/01/2023

Beste Skitsers,

Wil jij aankomend fietsseizoen koersen gaan rijden met een gemotiveerd en gezellig herenteam? Dan zoeken wij jou!

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan het vormen van een herenploeg, naast het bestaande damesteam. Je hoeft geen Fabian Cancellara, Wout van Aert of Mark Cavendish te zijn, zolang je het maar leuk vindt om minimaal af en toe een wedstrijd te rijden en lekker door te trainen. Voor dit team zoeken we intrinsiek gemotiveerde renners die enigszins actief zijn binnen SKITS, om zo met een representatieve herenploeg namens SKITS aan onder andere aan de start te staan van de Studenten Cups. Wij streven naar één gezamenlijke training per week, wat binnen het trainingsschema van Kees past, om wat meer wedstrijd gerelateerd te trainen. Mocht er genoeg animo zijn, zal er ook een trainingsweekend georganiseerd worden!

Mocht je nog niet zeker weten of je wilt aansluiten, kan je altijd een keer meetrainen om je vragen te stellen en te kijken of je het leuk vindt. Om deelname zo vrijblijvend te houden, zijn er geen verplichtingen binnen dit team. Het enige wat we van je vragen is:

  • Intrinsieke motivatie om samen te willen trainen met andere gemotiveerde wielrenners
  • Enigzins actief zijn binnen SKITS
  • Interesse in het rijden van wedstrijden
  • Gezelligheid!

Lijkt dit jou leuk? Of wil je nog wat verdere informatie? Stuur ons dan een mailtje: team@skits.nl

Sponsoren