U bent hier:

Kleine Kees Classic

07/06/2022

21 mei was een van de belangrijkste toertochten van het jaar, de Kleine Kees Classic! Elk jaar wordt deze toertocht van zo'n 100 km gereden door SKITSers onder leiding van Kees, dit keer was het de waterland en ijmeer editie. Met de harde wind in de rug ging de groep richting ijmeer om het meest eentonige stuk van het rondje markermeer te verkennen, bij het omkeerpunt werd de opmerking gemaakt dat we al bijna op de helft waren, maar dat was wel de helft met de wind in de rug....

De tweede helft bleek een stuk zwaarder te zijn, in waaier formatie werd er terug gereden richting ijburg en ging de tocht nog even door het pude vertrouwde waterland. Hier is nog lekker doorgereden om weer uit te komen in Amsterdam Oost waar iedereen bij de oerknal werd getrakteerd op een wel verdiend drankje van SKITS!

Sponsoren