U bent hier:

Commissieleden gezocht!

17/05/2022

Een vereniging draait niet zonder vrijwilligers, ook SKITS heeft hulp nodig van haar leden om te kunnen blijven bestaan. Veel leden trainen mee maar helpen in hun vrije tijd ook met het organiseren van activiteiten door lid te worden van een commissie. SKITS kent een hoop commissies die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van evenemten/reisjes/wedstrijden en nog veel meer!

Deze commissies zijn hier te vinden, op deze pagina staat ook de commissieboom die aan de hand van een aantal vragen de perfecte commissie voor jou vindt. Een aantal commissies is per direct op zoek naar nieuwe leden maar ook de overige commissies staan altijd voor iedereen open. Heb je interesse of vragen? Mail dan de desbetreffende commissie of het bestuur, (door lid te worden zit je nergens aan vast en je hebt geen ervaring nodig).

Als commissielid word je onderdeel van een leuke groep samen met de andere leden uit je commissie, leer je de vereniging beter kennen, krijg je met korting een mooi commissiekledingstuk en krijg je ook nog eens korting op het evenement dat je organiseert!

De volgende commissies zijn hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ze te helpen (klik op de naam voor meer info over de commissie):

 • AC
  • de AC organiseert vier weekenden weg per jaar, tijdens deze weekenden wordt er gefietst, geschaatst, gelift en gelachen. Lijkt het jou leuk om hierbij te helpen, mail dan naar AC@SKITS.nl
 • Redactie
  • de Redactie brengt ieder kwartaal het cubblad de SKITSFLITS uit waarin van alles wordt geschreven over de vereniging, de sporten en meer.
   Schuilt er in jouw een echte journalist? Mail dan naar redactie@SKITS.nl
 • Wedcie
  • Zoals de naam al doet vermoeden is deze commissie verantwoordelijk voor het organiseren van de wedstrijden gedurende het seizoen voor zowel fietsen als schaatsen als skeeleren. Zo organiseren ze voor elke sport een ClubKampioenschap maar ook tijdritten en de StudentenCup.
   Ze zijn te bereiken via WedCie@SKITS.nl
 • Kascie
  • Net als elke vereniging heeft SKITS een commissie die het werk van de penningmeester controleert. Bij SKITS controleert de kascommissie het werk van de penningmeester en zorgen ze dat SKITS financieel gezond blijft. Heb jij kennis van boekhouden/financiën, kennis over hoe een vereniging (financieel) blijft draaien en wil je helpen om SKITS financieel in goede banen te leiden?
   Neem dan contact op met een van de huidige leden of met penningmeester@SKITS.nl

Sponsoren