U bent hier:

StuCu Delft

26/03/2022

Op zaterdag 26 maart was het eindelijk zo ver, een heerlijk zonnetje was aanwezig voor de eerste Studenten Cup van het seizoen, georganiseerd door WTOS Delft. Overigens de eerste koers van Yara en Florien voor team SKITS. Samen met Mirabella en Maya stonden we met vier vrouw sterk aan de start op het parcour van HSK Trias. Een divers parcour met een pittige bocht gevolgd met een heuveltje waar meerdere trappers de grond hebben geraakt (tip: niet altijd doortrappen in de bocht). Ondanks meerdere ontsnappingspogingen bleef het peloton in tact waardoor het eindigde in een sprint op het rechte stuk met het windje in de rug, helaas zonder winst. Achteraf vonden we het een goed plan om een foto te maken terwijl we op de grond lagen, dit resulteerde alleen in een boel gehoest, geproest en gelach. Volgende keer een filmpje in plaats van een foto.

Sponsoren