U bent hier:

Ouderdag

12/03/2022

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de enige echte ouderdag bij SKITS. Iedereen mocht zijn of haar ouders/familie/partner meenemen om kennis te maken met wat we nou eigenlijk doen bij SKITS. 

De dag begon om 12.00 uur met een lunch bij de Oerknal. Langzaam bij maar zeker druppelde de eerste ouders binnen en al snel zaten de drie tafels die voor ons klaar stonden vol met nerveuze, maar hele enthousiaste ouders. De eerste broodjes werden opgegeten en iedereen was al snel lekker met elkaar aan het praten. 

Na deze heerlijke en gezellige lunch was het tijd om te vertrekken richting de ijsbaan. Op de ijsbaan stond Kees klaar om een echte oudertraining te geven. Bij de warming up kon de helse vier niet ontbreken en vervolgens weden de ouders door hun kinderen over het terrein van de ijsbaan getrokken om het bochtje te oefenen. 

Na een pittige warming up was het dan toch echt tijd om het ijs op te gaan. Al snel had iedereen schaatsen aan en sommige zelfs een helm op en werden de eerste meters gemaakt. Voor vele was het even wennen aan het begin, want ja, het bleek toch echt dat ijs best wel glad is. Al snel had iedereen het schaatsen redelijk onder de knie en werden er vele kilometers gemaakt op de baan. 

Na de training was het tijd voor nog een chocomelletje in de JAAP voor wie wilde. Al met al, het was een zeer geslaagde dag! 

Sponsoren