U bent hier:

CK Schaatsen

13/03/2022

Het heeft even geduurd maar na twee jaar heeft eindelijk het CK Schaatsen weer plaats kunnen vinden!!!

Dit jaar kon iedereen mee doen in de categorie 500/700 meter en 500/150 meter. Daarop aansluitend was ook nog de mogelijkheid om mee te doen aan de massastart waarin je ook verschillende categorieën in het aantal rondes wat je kon afleggen had. Er was zelfs een beginner categorie van 100/300 meter, maar helaas heeft niemand daaraan mee gedaan.

Nadat eerst iedereen van Hogerop en ZTIKZ flink wat rondjes hadden gemaakt op de 500 meter was het tijd voor welgeteld 50 SKITSers om keihard over de baan te gaan op de 500 meter. Iedereen schaatste de sterren van de hemel.

Na een dweiltje door de ijsmeesters was het tijd voor de 700 en 1500 meter. Ook hier werden de mooiste bochten gemaakt en de hardste tijden gereden. Er werden zelfs hier en daar PR's verbeterd!

Aan het einde was het tijd voor de massastart samen met Hogerop en ZTIKZ. Er werden maximaal 25 rondes gereden en wie de winnaar is wordt pas bekend gemaakt op de Wissel ALV.

Gefeliciteerd Mila en Bart met jullie overwinning en titel als club kampioen schaatsen van SKITS!