U bent hier:

Project Plus!

11/02/2022

Ieder jaar reikt SSA een geldprijs uit voor een goed onderbouwd en duurzaam sportief idee voor jouw vereniging. Gisteravond was het moment daar: het maanden geleden ingeleverde plan moest worden gepitcht. Erg spannend, want er hing veel vanaf!

Zoals in het bestuursbeleidsplan staat beschreven wil SKITS haar veiligheid vergroten. Om die reden willen wij graag een Eerste Hulp Bij SportOngevallen workshop aanbieden die voor veel leden toegankelijk is. Op die manier is er altijd wel een aantal leden aanwezig bij een activiteit of training die enige kennis heeft van wat er moet gebeuren in geval van een ongeluk(je).

De pitchavond vond plaats in Café de Oerknal bij USC Universum. Guido had de pitch goed voorbereid en stond de vlammen met ons (volgens Orionis "waterdichte") plan. De avond had niet beter kunnen aflopen, want uiteindelijk wisten we de jury te overtuigen dat wij dit graag wilden uitvoeren en dat dit zeer positief zou zijn voor de vereniging. We gingen naar huis met de geldprijs!

We zijn ontzettend blij dat we ons plan nu kunnen uitvoeren! Houd de site goed in de gaten want de EHBSO workshop zal ergens in maart plaatsvinden en dit wil je niet missen!

Sponsoren