U bent hier:

Open Week Schaatsen

22/11/2021

Open week 
Afgelopen maand was er een week lang vol met gratis traingen! Naast de social waren er vier trainingen waarbij SKITSers en vooral potentieel SKITSers gratis mee konden trainen. Het begon op de maandagavond met de social, wat tevens ook een open social was. Niemand had durven dromen dat dit zo een groot succes zou worden. Met flink veel mensen werd het een heel gezellige avond op het ijs, waarin sommige hun kunsten vertoonde met het hard rijden en anderen lekker op hun gemakje over het ijs gleden. 
Na de open social was het tijd voor het echte werk. De rest van de week waren er vier trainingen waarbij je gratis mee kon doen. Bijna elke training stonden er wel 50 man op het ijs. Veel SKITSers, maar vooral veel potentieel SKITSers. We hebben deze week enorm veel nieuwe gezichten gezien! Veel dank aan de extra trainers Ilse, Robin, Leonie, Julia en Sophie. Daarnaast ook bedankt aan Kees voor het neerzetten van leuke beginnerstrainingen en als laatste dank aan de ijsbaan voor het mogelijk maken van zo een onvergetelijke week! 

Sponsoren