U bent hier:

Eerstejaarsactiviteit en halloween borrel

21/10/2021


Nu het introweekend erop zit is het tijd om alle eerstejaarsleden echt te laten inburgeren binnen SKITS. Dit lukt al redelijk, maar nog leuker is natuurlijk als je eerst pizza gaat eten en dan door gaat naar een borrel. Een stevige bodem leggen lukt dan wel. 
Op donderdagavond kwamen redelijk wat eerstejaars leden, de promo en het bestuur samen om te genieten van een pizza (of een pasta) bij een echt Italiaans restaurantje in de buurt van het Leidseplein. Iedereen vond al snel een plekje en de eerste drankjes werden besteld. Als snel begon hier en daar de keuzestress over welke pizza je dan moest nemen. Er stonden gelukkig maar zo een 40 pizza's op het menu, dus de keuze was reuze!
Tijdens het wachten op de pizza werd er veel gekletst en iedereen leerde elkaar een stuk sneller kennen. Ook werd er toch nog hier en daar iemand overgehaald om mee te komen naar de borrel. Tijdens het overtuigen hoe leuk de rest van de avond zou worden werden de eerste pizza's geserveerd en klonken er erg positieve geluiden over de kwaliteit van de pizza's.
De tijd vloog voorbij en al snel zat iedereen op de fiets (sommige achterop de fiets) naar de Heeren van Aemstel waar er een hele avond gedanst, gefeest en genoten werd!

Sponsoren