U bent hier:

De SKITS pubquiz

11/10/2021

Pubquiz
Een maandag zonder social? Dat is gek. Daarom werd op de maandag tussen het wieler- en het schaatsseizoen een pubquiz georganiseerd op het sportcentrum VU. 
De avond begon met de laatste keer samen eten van dit wielerseizoen verzorgd door Evelyne van de foodcontainer. Nadat iedereen zijn buikje rond had gegeten was het tijd om te beginnen aan een ietwat lastige pubquiz. 
Al snel zat iedereen verdeeld in teams en begon de strijd. Twee heren, die vaker een pubquiz organiseren bij het sportcentrum, verzorgde de avond met zeer uiteenlopende vragen. Het begon met een corona ronde, wat opgevolgd werd door allemaal feitjes, een muziekronde en als laatste uiteraard een SKITS ronde. 
Onder het genot van een biertje deed iedereen fanatiek mee en werden de punten hier en daar redelijk snel binnengesleept. Uiteindelijk kon maar een team winnen. Je vraagt je nu vast af wie dat waren? Dat zijn de SKITSers die boven aan de nieuwsbrief op de foto staan. De winnaars gingen naar huis met een  welverdiende koerspet. 
Na deze afsluiting van het wielerseizoen was het toch echt tijd om de schaatsten te laten slijpen en zo goed als iedereen was klaar voor weer een seizoen vol ijs. 

Sponsoren