U bent hier:

Introductiedag nieuwe leden

15/10/2020

Anders dan andere jaren, was er dit jaar helaas geen introweekend voor de nieuwe SKITS leden. Desondanks hebben we dit begin oktober gecompenseerd in de vorm van een introdag. Tijdens de introdag hebben de nieuwe leden de kans gekregen om elkaar te leren kennen. Ieder nieuw SKITS lid werd bij aankomst verdeeld in een introgroepje met twee papa's en/of mama's. Elk groepje had een TV programma als thema. De bakkers van Heel Holland Bakt, panterprintjes bij Hotter then my Daugther én rode hartje van First Dates!

Nadat iedereen gearriveerd was, begon de dag met een gezamenlijke lunch, op 1.5 meter, bij de scouting. Na de lunch was het tijd voor het eerste actieve gedeelte van het dagschema; de droogtraining van Kees! Gedurende de droogtraining, maakten de nieuwe leden kennis met de verschillende schaatstechnieken en natuurlijk de ‘’helse Vier’’ uitgevoerd op het SKITS lied. Vervolgens werd het actieve gedeelte afgesloten met een aantal competitieve spelletjes waarin de drie introgroepen tegen elkaar streden om zoveel mogelijk punten binnen te halen voor hun groep. Helaas door de stromende regen, hebben we helaas moeten besluiten de spelletjes eerder te stoppen. Toen iedereen weer terug was bij de scouting, was het tijd om nog even bij te komen & gezellig te kletsen. Ter afsluiting van de dag, hebben de groepjes nog een hapje gegeten om vervolgens weer huiswaarts te keren.

Met dank aan Jeroen voor het schrijven!

Sponsoren