Nieuws

AC elfplekkentocht

Helaas, zoals vele andere dingen, kon ook het schaatsweekend niet doorgaan dit jaar. Dit heeft ons (de AC) niet tegengehouden om toch een superleuk alternatief te organiseren. De Elfplekkentocht, geïnspireerd door de Elfstedentocht. 

De Elfplekkentocht begon, hoe kan het ook anders, op de ijsbaan. Hier kon iedereen zijn teamgenoten ontmoeten en kreeg alle teams een mapje met aanwijzingen voor het verloop van de dag. Na een warming up en pittige training van Kees had iedereen de tijd om even naar huis te gaan en ervan bij te komen. 

Vervolgens kwamen geheel coronaproof de verschillende teams in verschillende tijdsblokken naar het Museumplein om daar van Lonneke het vervolg van de dag te horen. Elke team had een tocht en een envelop met foto’s gekregen. Door middel van de tocht en de foto’s kwamen de teams langs verschillende plekken in Amsterdam en één in het bijzonder. Hier konden de teams een biertje ophalen voor de briefproeverij die later die avond plaatsvond via Zoom. Alle teams hebben de tocht (zo goed als) zonder verdwalen gelopen. Het ene team deed er wel net iets langer over als het andere team, maar uiteindelijk heeft iedereen het rondje kunnen lopen. 

Nadat iedereen thuis was opgewarmd hebben we met een paar deelnemers online genoten van ons welverdiende biertje, mét uitleg en demonstratie van Jisse!

Met dank aan Lonneke (AC) voor het schrijven!

Sponsoren

Jaap Eden
Hyro Sports
36
SSA
USC
SVU

Realisatie: verenigingenweb