U bent hier:

Introductieweek en open week

04/10/2020

De introweek was helaas niet zoals de afgelopen jaren. Corona gooide flink wat roet in het eten, maar desondanks hebben we er wat moois van geprobeerd te maken. Zo waren er bijvoorbeeld geen intromarkten of andere introductie activiteiten, maar alles was online. Dit was in het begin even wennen. Hoe we het gingen aanpakken moesten we opnieuw bedenken, maar toen we dat goed op een rijtje hadden ging het hartstikke goed. Gelukkig kon de open week wel fysiek doorgaan en waren er een hoop potentiële SKITS'ers aanwezig bij de wieler-, droog- en skeelertrainingen om eens te kijken of SKITS wat voor hun was. We hadden verwacht dat door de corona er een stuk minder nieuwe leden zouden komen, maar dat viel gelukkig allesbehalve tegen! Al met al kijken we ondanks de corona terug op een mooie introweek en open week.

Met dank aan Swen (promo) voor het schrijven

Sponsoren